Blåsa glitter blir fantastiskt när vintern är härlig!

 In Familj

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Den här jul och nyårshelgen har jag gjort något som man nästan inte får göra, jag har stängt av mobilen och inte läst mina mail…

Ja, jag vet, världen går inte under, men lite jobbigt var det i början att faktiskt tvinga sig till att inte läsa mailen i tid och otid. För den här ledigheten har jag verkligen velat ägna åt familjen. Och göra allt som man liksom längtar till att göra när man har fullt upp. Och för att verkligen kunna njuta av allt så har jag valt att stänga av. Nu är julledigheten snart slut och nu riktigt kliar det i fingrarna att plocka upp kameran igen och skapa något fantastiskt!

Så idag sken solen så härligt, och jag mutade jag kidsen med en extra stor kopp varm choklad med marsmallows om de ville följa med mig ut i skogen och blåsa lite snö och glitter. De var inte så svårövertalade trots att det var närmare -13 grader. Vi var inte ute länge, men vi hade roligt och lekte så länge fingrarna inte förfrös och ramlade av och hann med både lite sol och lite snö. Sådana där stora fina flingor som gör sig extra bra på bild (ja, en gång fotograf alltid fotograf). Sen blev det mys med varm choklad.
En dag jag kommer att spara och tänka på ibland. För trots att vintern absolut inte är min favoritårstid så har det sina poänger. Fryser man får man dricka något varmt och gott, tända en brasa, umgås och vara inne och mysa bland annat!

 

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Det är tur att barnen börjar lära sig hur min kamera fungerar så jag också får blåsa snö! 🙂

Fotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny Drakenlind

Recommended Posts

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig