Ibland får man en idé om en bild man vill skapa och när man redan har utnyttjat sin bekantskapskrets tills de ledsnat, då vill man ha lite nya ansikten! Det kan vara i olika väder och årstider och du ställer upp med din tid och i gengäld får du fotograferingen och ett urval bilder som lön. Exakt vad fotograferingen innebär är olika för olika bilder och det pratar vi alltid igenom innan. Rekvisita och kläder kommer vi också överens om. Vi skriver alltid ett avtal så både du och jag vet vad som förväntas av oss, vad som ingår och inte ingår.

Om du eller om du känner någon som skulle vilja vara fotomodell åt mig så hör av dig! Här nedanför finns en lista på folk och specifika utseenden jag söker just nu! Alla åldrar är välkomna men är du under 18 år måste du ha dina föräldrars tillstånd.

För att ansöka så mailar du mig på jenny@drakenlind.com och berättar lite om dig själv. Skicka med några bilder på dig själv, gärna både närbild på ansiktet och helkropp. Och även om jag inte söker någon som dig just nu så hör gärna av dig om du har en grym idé om något som kan bli galet fint på bild!

Just nu söker jag:

  • Ungdom/kvinna som gillar vintage, 50-tal och har egna kläder. Både coola klänningar och badkläder eftersom jag skulle vilja göra några fina baddräktsbilder till sommaren!
  • Ungdom/kvinna med fylliga läppar
  • Någon med MASSOR av fräknar, kön, ålder och övrigt utseende spelar ingen som helst roll, det är de fina fräknarna som räknas

 

Till dig som är under 18 år!
Det är viktigt att du pratar med dina föräldrar om att du vill fotograferas. Vill en förälder eller kompis följa med till fotograferingen med mig så går det självklart jättebra. Lämna gärna mina kontaktuppgifter så de kan kontakta mig om de har några frågor.
Det är många unga tjejer som vill bli fotomodeller och det finns tyvärr en del oseriösa människor som kallar sig fotografer. Börja med att kolla personens bilder, kolla referenser. Känner du dig otrygg så ta med en kompis eller ännu hellre en förälder. Är det ingen som kan följa med till fotograferingen så se alltid till att din familj och vänner vet var du är och var de kan få tag på dig! Var rädd om dig!

Kontakta mig