Fotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny Drakenlind

Det är kanske dags att gå till fotografen, att få några fina bilder på sina barn, dig själv och din partner, kanske väntar ni på tillökning eller det är dags för studenten? De växer ju upp så fort nu för tiden! Men hur gör man då?

Det bästa är att du börjar kolla på vilken stil du vill ha på dina bilder, kolla gärna runt på olika fotografers hemsidor och gillar du det du ser och det känns rätt i magen, ja då är det nog rätt fotograf för dig! För alla fotografer har olika stilar! Jag föredrar till exempel det som kallas för lifestylefotografering. Det betyder ungefär att det inte är så uppställda porträtt även om vi tar sådana också. Jag leker med barnen på deras villkor, och det är såklart olika lekar beroende på barnens ålder. Och ja, ALLA barn gillar att leka, sen spelar det ingen roll om det är en tvååring eller tjugotvååring! En del blir aldrig vuxna även om det står så i körkortet!

För att få de där extra fina bilderna är det toppenbra om det finns bra förutsättningar, så det bästa är att träffas på någon fin plats, en park, en skog, ett växthus, en strand etc. Vill man ha med sig fina saker är jag inte den som säger nej, vimplar, ballonger, favoritleksaken eller finfika på en mysig filt! Årstid är också mindre viktigt även om man får anpassa sig efter ljuset, men härliga vinterbilder kan vara minst lika fint som soliga sommarbilder.

Jag har massor av fler tips på hur man ska tänka innan, under och efter fotograferingen på min FAQ sida, så kolla gärna där om du har fler frågor!

Är du redan säker på att jag är rätt fotograf för dig så hör av dig så bokar vi in en dag som funkar!

Pris för ca en timmes fotografering är 1195 kr.
Då ingår enbart fotografering och allt för- och efterarbete. Digitala bilder och förstoringar köps till i efterhand enligt separat prislista.

Fotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny Drakenlind

Kontakta mig