Boudoir - Secret Box - Morgongåva

Boudoir, Secret box eller Morgongåva? Vad det än kallas för är det vackra, sensuella bilder i fina underkläder. Det är den perfekta presenten till någon man tycker om, och den absolut bästa presenten till sig själv! Det är inte bara en fotografering utan det är en riktig ego-boost också! För oavsett hur gammal man är eller hur man tycker att man själv ser ut, så är alla vackra, sensuella och sexiga! Vi fotograferar under ca 1-2 timmar och hittar den stil som du gillar och trivs med! Vi skapar galet vackra bilder – att ge bort eller för din egen skull!

För det är du värd!

Boudoir morgongåva bröllopsfotograf Jenny Drakenlind

Fotografering & Album

Ca 1-2 timmars fotografering
Ett lyxigt album 19*19 cm med de bästa bilderna, levereras i en fin ask
Alla högupplösta bilder i både färg och svartvitt för egna förstoringar

5 990 kr

Boudoir morgongåva bröllopsfotograf Jenny Drakenlind

Fotografering & fin box med bilder

Ca 1-2 timmars fotografering
En fin box med ett urval förstorade bilder  (ca 15-20 bilder)
Alla högupplösta bilder i både färg och svartvitt för att göra egna förstoringar

4 490 kr

Mini-fotografering

I denna fotografering ingår endast själva fotograferingen, ca 30 min fotografering i studio. Bilder (både digitala filer och förstoringar) köper du till styckvis enligt separat prislista. Passar dig som bara vill ha någon enstaka förstoring att ge bort eller hänga upp på väggen hemma.

1 190 kr

FAQ – Boudoir

De allra bästa bilderna får man om alla förutsättningar är bra, allt från ljuset, kläderna, lokalen, rekvisitan, smink och hår. Här är lite tips att tänka på inför en boudoir-fotografering.

Var?
Att hyra ett hotellrum är ett bra alternativ, de flesta hotell har några rum som är extra stora och vackra och går ofta att hyra ett par timmar på vardagar. Annars kan man såklart vara hemma också, och då får det gärna finnas stora fönster och neutral inredning. Gärna med möjlighet att flytta undan möbler och sådant som inte blir så fint på bild. Vi kan också vara i min studio på Högbergsgatan 30, där riggar vi upp en vacker miljö att fotografera boudoir i. Sommartid blir det extra vackert att vara ute i naturen och jag har förslag på många vackra platser där vi får vara ifred.

När?
Vi fotografer vill ha det naturliga ljuset, så mitt på dagen! Beroende på årstid så är bästa ljuset vintertid mellan ca kl 10-13, och sommartid ca kl 7-17.

Vad ska jag ta med mig?
Du får gärna ta med ett par olika ombyten med underkläder, skor, smycken och andra detaljer som kan bli fina på bild. Det är också extra fint om du tar med dig någon detalj som är DU, exempelvis om du spelar fiol så kan du ta med den och så skapar vi vackra bilder med fiolen. Eller om bilderna är en present till din blivande, så kan du ta med någon detalj som hen ska ha på sig på bröllopet, hatt, slips, fluga, skjorta, slöja etc. Det blir en fin överraskning!

Jag har dessutom lite rekvisita, exempelvis spets, tyll, spetsparaply, nattlinne i chiffong etc som vi kan använda om du vill.

Fler förberedelser?
Det är fint om du är sminkad och har fixat håret. En del passar på att boka in boudoirfotografering efter att de varit och provsminkat sig.

Men jag vet inte om jag känner mig bekväm framför kameran!
Nej, det gör inte jag heller, jag trivs bättre bakom kameran! Men vi har gott om tid på oss så vi tar det steg för steg och tar bara de bilder du känner dig ok med. Mitt mål är ju att du ska känna dig precis så vacker som du är, och jag hjälper dig att få fram det! Jag har såklart massor av idéer och tips om hur du kan röra dig för att det ska bli den bästa vinkeln och de finaste bilderna!

Boudoir på möhippa?
Det är faktiskt en av de bästa presenterna tycker jag till den blivande bruden, att hon får en boudoir-fotografering! Det ni i möhippegänget kan tänka på då är att vara på ett ställe där det är ljust och att fotograferingen måste ske på dagtid. Det är också bra att ni förbereder så bruden har fina underkläder och ev. någon rekvisita med. Och nej, ni i möhippegänget får inte titta på! 🙂 Men ni får självklart komma med förslag och idéer på bilder ni vill ta! Exempelvis ville en möhippa göra en kalender till den blivande maken, så de hade gjort i ordning tolv olika teman med lite olika rekvisita i varje bild. Vi tar såklart lite vanliga bilder också, men det är så roligt med kreativa förslag! 🙂

Hur snabbt kan vi få bilderna?
I vanliga fall tar det mellan 4-6 veckor att få bilderna. Ett album tar till exempel längre tid att tillverka än en ask med bilder. Självklart går det att lösa om det är bråttom, vi ser till att ni får bilderna i tid för bröllopet!

Klicka här för att se exempel på hur en boudoir-fotografering kan se ut!

Kontakta mig