fbpx

Tävling att bli årets omslagsbrudar

Vill du bli en av årets omslagsbrudar?

Även i år samarbetar jag med tidningen Allt om bröllop där man kan tävla om att bli en av årets tre omslagsbrudar. Det är en dag av lyx och flärd. Du blir sminkad och får vara modell för årets brudmode, förutom att ha en riktigt härlig dag!

Vill du vara med och tävla? Klicka här!

Så här såg det ut förra året när vi fotograferade omslagsbrudarna:

0 Read More

Boudoirfotografering är en upplevelse!

En fantastisk kvinna kom till studion för några dagar sedan, jag ska inte gå in på detaljerna utan låta er läsa själva vad Elin skrev till mig efteråt, och såklart kolla på den här gudinnans bilder!

“Jag klev in i studion hos Jenny en morgon i februari utan att riktigt ha förberett mig på denna omvälvande upplevelse. In steg en småbarnsmorsa som var glåmig, rödsnuten och trött efter vab och långa dagar på jobbet och ut kom det helt fantastiska bilder på en skitsnygg kvinna som kan konkurrera med vilken Hollywood-stjärna som helst. Jag ville göra detta för att få en utomståendes perspektiv på min kropp och se hur jag kan se ut utan mitt eget kritiska filter framför spegeln och det måste jag säga att vi verkligen lyckades med. Jag ser att det är jag på bilderna och kameravinklar, posering och vridande och vändande gör att jag är helt hänförd över mig själv. Jag är SÅ nöjd och skulle gärna göra om detta en gång i månaden bara för upplevelsens skull.”

0 Read More

Eventfotografering | SEOGIRLS

SEOgirls, kvinnligt nätverk inom SEO

I en byrå-värld där de flesta är män behövs ett nätverk för kvinnor. Bara för att träffas och nätverka, ta ett glas bubbel och prata om små och stora problem, hjälpa varandra att hitta lösningar, en liten föreläsning med tips och tricks, eller bara ses och hänga. Anledningarna är många att starta upp ett sådant nätverk och det gjorde Ulrika Viberg och hennes kollega.

Det blev en supertrevlig kväll på Hantverkargatan 5!

Klicka här för att se alla bilder från kvällen.

0 Read More

Boudoir – Morgongåva fotografering i naturen

En boudoir fotografering i naturen

Det spelar ingen roll om man är inomhus i ett vackert hotellrum, i min studio eller utomhus. Att våga ge sig hän och göra en sådan här fotografering handlar i grund och botten om DIG! Det är en investering i dig själv för ärligt talat finns det få saker som är en så fantastisk ego-boost som det här!

En sommardag åkte jag och Josefine till den här magiskt vackra platsen och fotograferade.
Jag menar, hur kan man motstå den mjuka gröna mossan, vattenfallet, den lilla bäcken och sjön!

Förutom att vi hade fantastiskt roligt så blev det helt galet fina bilder!

0 Read More

Claire and Malcolms weddingday

The following conversation took place when I called the very bureaucratic weather department, to place an order for sunny weather (true story):

– Hi, my name is Jenny and I would like to order a sunny day for Claire and Mal’s wedding.
– Uuuuuhm, sorry but we’re out.
– Out of what?
– Sunny days.
– Ok, but we need weather, so what do you have left?
– Well, we have dark and cloudy days, or sunny and rainy days.
– Do you only have the sunny days with the rain option?
– Yeah, well, rain isn’t really an option, it’s sun and rain, or just dark clouds.
– Well then, I’ll take a sunny and rainy day please.
– You don’t want the cloudy day?
– Nah.
– No?
– No.
– Sure?
– Yeah.
– Really?
– Yeah, really!
– What do you have against cloudy days?
– Nothing, but I really want the sunset, clouds can’t beat that light you know!
– Ok then, thought you were discriminating the clouds there for a while.
-…
– How would you like the rain? Light pouring all day or one hour big wet drops with some wind on the side?
– Well, can I schedule the sun and rain? In that case I take the big wet drops.
– Sure you can. I’ll send over a form and make sure you write precisely on the minute when the sun is going to shine and when the rain is to pour all over you.
– Great, I’ll do some planning and get back to you, thanks!

Well, to be totally honest, this might not be totally accurate, but it could’ve been a true story!
Because in my almost ten years and hundreds of weddings, I’ve never had this well planned weather on a weddingday!

This wedding, I’ll remember this wedding forever! Not just because of the perfect timing of the rain (and the sun who came out just in perfect time for the ceremony, AND to give us a stunning sunset), but also for the warmth, the cute adventurous kid, the sisters (yes I will honor my promise), the cousins, the practising of the wedding dance, the bold ones who got up on a chair for the group photo, the great food, the song… omg, the perfect entry song, the mothers,the fathers, the teary eyes, the laughter, Mal’s look on his face when he first saw his bride, Claire’s look on her face when they exchanged rings, the flowergirls, the love from all your amazing family and friends…

Well, enough with me talking, without further due, here’s some of my favourites from the day. Once again, thank you soooo much for letting me be a part of your day, I love you guys!

2 Read More

12 steg som strukturerar upp jobb och privatliv

Känslan när man gjort allt på To Do listan!

Man är liksom lite lycklig, lite euforisk och jag går runt med ett nöjt leende på läpparna när jag ser alla de där rutorna ifyllda med min röda penna. Rödmarkerade för att de är klara.
Den känslan!

Jag har en låååång att göra-lista. Så lång att det känns som om den aldrig tar slut.
För några år sedan hade jag ingen struktur, ingen ordning. Ingen organisation och ärligt talat så föll en hel del grejer mellan stolarna. Det är lätt att känna sig överväldigad och man vet inte ens i vilken ände man ska börja ens.

Det brukade oftast sluta med att jag gjorde allt i absolut sista sekunden eftersom jag bara fokuserade på att släcka bränder, att lösa de uppgifterna som helst skulle gjorts igår och stressnivån var skyhög.
Tills jag insåg att om jag ska driva ett hållbart företag måste jag organisera mig.

Vad behöver jag göra, när, hur, hur lång tid tar det, vad behöver jag göra innan och efter?

Jag har provat flera sätt att organisera upp saker och ting, men jag lyckades aldrig hitta just det där som jag behövde.
Så en dag så satte jag mig helt enkelt ner med papper och penna, jag skrev ner de problem jag hade, identifierade frågor och försökte lösa problemen på olika sätt.

Det finns ingen universallösning som funkar för precis alla företag eller allas privatliv, men här vill jag dela med mig av mina bästa tips på hur just jag gjorde för att få struktur, både i jobbet/företaget och privat:

12 steg till att strukturera upp företag/jobb/privatliv:

1 Börja med att skriv ner allt du gör. Jag började skriva upp vartenda moment direkt på morgonen, allt ifrån frukost, klä på mig, sminka mig. Varenda liten grej just för att få en översikt, att få koll på mina dagliga rutiner både privat och i företaget.

2 Ta tid på varenda liten grej du gör. Har du olika saker att göra olika dagar, se till att mäta hur lång tid alla arbetsmoment tar. Nu vet jag exakt hur lång tid det tar för mig att sminka mig, att redigera en bild, att fakturera etc. När du vet hur lång tid allt tar kan du lättare planera in både alla uppgifter i ditt jobb och även planera in tid för privatlivet, både roliga sociala grejer som att handla mat eller köra ungarna till fotbollen.

3 Gör ett workflow-schema, gärna så detaljerat som möjligt och i kronologisk ordning. Till en början föreslår jag att du gör det på papper, sen när du kommer in i det så finns det flera bra appar för detta. Du kan ha flera workflow-scheman för olika saker. Jag har olika workflow för när jag fotograferar bröllop och för att fotografera företagsporträtt. De är helt olika kunder med olika behov och därmed olika moment. Att ha ett workflow-schema är som att ha ett recept för olika maträtter, där står det vad du ska göra, hur, vad du behöver, hur lång tid det ska koka etc. När du har gjort den rätten tillräckligt många gånger kan du den utantill och det är så med workflow-scheman också, efter ett tag har du fått in det i ryggmärgen.

4 Kolla på tiderna du skrivit upp på de olika momenten (se steg 2), skriv in i schemat hur lång tid varje moment bör ta. Glöm inte att räkna med exempelvis transportsträcka och sånt smått som man inte tänker på men som ändå tar lite tid. Självklart kan det variera lite beroende på omfattning och situation, men skriv ner en ungefärlig snitt-tid.

5 Gör sedan en lista på allt du har att göra nu. Allt. Precis varenda grej. Du kan skriva ner allt du har att göra på jobbet, telefonsamtal du måste ringa, att du måste boka in rörmokaren, köpa planteringsjord, skicka offerter etc.

6 Ta ett nytt papper och rita upp flera kolumner. Räcker inte pappret till så ta ett papper till. Skriv ner olika kategorier, en i varje kolumn. Jag som är fotograf har t.e.x. Redigering, Fakturering, Produkter etc. sedan har jag också Bråttom, Planera in, Borde, Drömmar. För jag har framtidsplaner jag vill påminnas om ofta. Eftersom jag är egenföretagare flyter ofta saker ihop så jag har också privata saker som barnens aktiviteter, fikadejt med en kompis, och också sysslor i hemmet har en egen kategori.

7 Skriv nu in allt från din att göra-lista i respektive kategori. Du behöver inte skriva fint eller i den ordning saker ska göras, utan nu gäller det bara att sortera in allt i olika kategorier så du får en överblick över vad som behövs göras och du kommer att prioritera de olika uppgifterna senare.

8 Sedan gör du en långsiktig planering. Jag kallar det här för min tomteverkstad eftersom alla momenten ska rulla som på räls, allt ska flyta på utan större avbrott och utan någon onödig stress. Eftersom jag gillar papper och penna så har jag min analoga kalender (en bullet journal, men mer om det i ett annat inlägg). Jag gillar att ha den uppslagen bredvid mig när jag jobbar för då får jag större överblick över vad jag gjort, vad jag ska göra nu och hur jag ska planera in den närmaste tiden.
Om jag vet de exakta momenten i ett jobb och hur lång tid de tar, då kan jag också lägga ut alla arbetsmomenten i en tidslinje och kan lättare matcha ihop flera jobb samtidigt, som en dragkedja. Så när ett moment i ena jobbet är klart och jag kanske väntar på feedback från en kund, då schemalägger jag att nästa moment ska påbörjas efter tre dagar eller tre veckor, och under tiden jobbar jag med andra moment i andra jobb. Precis som när man drar igen en dragkedja.

9 Nästa steg är att sätta ut allt på din att göra-lista i din kalender. Börja med sådant du har en fast tid för, exempelvis att du betalar räkningarna den 28 varje månad. Då står det i din kalender varje månad den 28 att nu är det dags att betala räkningar. Eller att du ska fakturera den 10 varje månad. I min kalender har jag avsatt varje fredag förmiddag till bokföring. Det är så tråkigt så att klockorna stannar, men när man är klar med det så är det nästan helg!
Om jag vet att jag har ett visst leveransdatum för något så skriver jag upp det i kalendern, för annars är det så lätt hänt att jag glömmer bort det eller att det kommer något emellan.

10 Nu är det dags att planera upp den kommande veckan. Nu är det dags att börja prioritera vad som är superbråttom, bråttom, bra om det blir klart i veckan etc. Jag skriver en lös planering för veckan, exempelvis om jag har tio redigeringsjobb, då skriver jag redigering på torsdag mellan kl 8-10, och på torsdag morgon så tar jag det redigeringsjobbet som står på tur. Jag brukar lägga in det först som jag vet tar mest energi, det som jag drar mig lite för, på morgonen. Så får jag göra roliga saker efter lunch, för då är jag lite tröttare och har lättare för att hitta på dåliga ursäkter så jag slipper göra något jag tycker är lite tråkigt.
Rutinmässiga saker ska också in i veckoplaneringen.
Exempelvis att jag tränar varje morgon, jag skriver upp det varje dag och kryssar för det när det är klart. När jag kommer hem äter jag frukost och läser mina mail. Rutiner är superviktigt i att strukturera upp både sig själv och sitt företag.

11 Till sist planerar du upp kommande dag. Ibland gör jag det på kvällen innan och ibland gör jag det direkt på morgonen. Jag har avsatt en kvart till att planera dagen, så den kvarten kan jag ta det sista jag gör dagen innan eller på morgonen den dag det gäller.
Nu detaljplanerar jag vad jag ska göra under dagen. Oftast skriver jag inte någon exakt tid när saker ska göras utan jag skriver dem i kronologisk ordning. Jag sitter ofta hemma och jobbar så då skriver jag också in om jag behöver lägga in en tvätt etc. Om jag har mycket att göra så skriver jag även klockslag, och jag sätter då alarm på alla olika moment under dagen, så alarmet på min telefon berättar att nu är det dags att packa ihop och åka till en kund, eller nu är det lunch etc.

MEN… Det är alldeles för lätt att fylla på med för många uppgifter på en dag, så titta på din lista med hur lång tid olika moment tar och designa din dag så den går ihop tidsmässigt. Du kommer bara känna dig misslyckad om du skrivit upp för många uppgifter och inte hinner med allt du tänkt dig, så planera din dag realistiskt!

Jag brukar planera in max tre större uppgifter och resten mindre uppgifter. Om jag får tid över så kan jag alltid gå till den stora att göra-listan med alla kategorier och välja ut fler uppgifter att slutföra.

12 Bonustips, gör en liten ruta framför uppgiften så att när du är klar med den så får du markera i rutan att den är gjord! Och det är som en slags belöning, att se de där röda rutorna fyllas på. Det motiverar mig dessutom att göra fler uppgifter, bara för att få markera att den är klar! För man känner sig så jäkla duktig när man är färdig med en grej, spelar ingen roll hur stor eller liten uppgiften är!

Som ett exempel så såg min planering för igår ut såhär;

06.05 Åka och träna
08.15 Hemma packa om inför möte
Kolla mailen (30 min)
9.00 -10.00 Möte
10.30 Hämta grejer i studion (20 min)
11.15 Möta florist och modell för en produktfotografering Ulriksdals slott
11.45 – 14.00 Fotografera
14.00 Klar med fotografering och åka hemåt (40 min)
14.45 Ärenden i centrum;
Hämta paket på posten (15 min)
Köpa ramar (15 min)
Köpa häftklamrar (10 min)
Köpa maskindiskmedel ( 5 min)
Fylla på olja i bilen (5 min)
Tanka (10 min)
16.00 Hemma igen
Importera bilderna från dagens fotografering (30 min)
Organisera och sortera bilderna (30 min)

Efter att min arbetsdag är slut så brukar jag skriva upp saker som ska göras hemma. Jag skriver upp så mycket jag kan på min dagliga lista, dels för att få koll på allt och dels för att när jag är klar med en uppgift (och det här är min favorit) kan sätta en liten markering framför uppgiften att den är klar, hurra!

Det bästa av allt är också att jag har inte bara mer struktur i både företaget och privatlivet, jag har också frigjort massor av tid, den tid som förut gick åt att göra ett moment, tappa bort mig och behöva göra om det. Eller missa något så jag måste börja om från början. Nu har jag mer tid till familj, vänner, läsa en bok…

3 Read More

40 Date night tips

Ett av de bästa tipsen jag fick när jag själv gifte mig är att göra allt jag kan (eller VI ska göra allt vi kan), för att hålla äktenskapet vid liv. Det behöver underhållas som vilken bil eller trädgård som helst. För att fortsätta använda trädgårdsliknelsen så behöver man rensa bort ogräs för att de vackra blommorna ska få syre och näring att växa.

Vi träffades år 2000. Hånglade på nyårsafton 1999/2000 och sedan tog det ett tag med sporadiskt “springa-in -i-varandra-på-krogen” innan vi började dejta på riktigt efter sommaren. Det är alltså 19 år sedan nu och jag blir själv förvånad över hur länge vi hängt ihop, och ändå ser jag oss vara tillsammans i många år till!

Det är säkert många små saker som bidragit till detta, förutom att vi har samma humor, ungefär samma intressen, gillar samma filmer, samma mat, inte alls samma musik och när jag tänker efter så är det en hel del där vi tycker olika. Men då kompletterar vi varandra istället och låter den andre få utrymme att vara sig själv.

Plus att vi dejtar ibland. Det behöver inte vara något avancerat, det kan räcka med något litet, men att man gör något och upplever något tillsammans gör att man uppskattar varandra på ett nytt sätt varje gång!

Så jag tänkte dela med mig av mina 40 bästa tips på dejt-night aktiviteter;

 1. Det mest uppenbara, gå ut på resturang – utan kids!
 2. Packa med frukost eller lunch och åk ut i skogen eller till en strand. Spelar ingen roll vilken årstid det är. Mitt i vintern kan man ta med sig en termos med något varmt och en engångsgrill att grilla korv. Poängen är att få lite tid tillsammans utanför hemmet.
 3. Projektera något som ska göras i hemmet. Exempelvis, ska ni måla om i ett rum? Förbered med allt som behövs, men lägg till en romantisk hemmamiddag och duka upp som Lady och Lufsen i det rum ni målar i. Lite annorlunda känsla att inte sitta på den vanliga matplatsen.
 4. Gå på bio, behövs ingen närmare förklaring där heller
 5. Ta en långlunch tillsammans mitt i veckan
 6. Testa en ny aktivitet tillsammans med middag, exempelvis boule, biljard, bowling, gocart, minigolf etc.
 7. Gå till en spelhall. Ja, det är inte ofta man gör sånt nu när alla spel finns online, men det är en rolig grej att spela ett spel i en arkadhall och testa de olika spelen.
 8. Gå till en nöjespark, Gröna Lund, Liseberg etc.
 9. Gå på en konsert tillsammans. Varför inte gå och kolla på ett band ingen av er känner till sedan tidigare! Googla inte innan vad det är för något, utan bli överraskade tillsammans! Det kan bli grymt bra eller riktigt dåligt, men oavsett vilket en rolig grej!
 10. Ta en sightseeing-tur på segway
 11. Gå på ett museum! Min personliga favorit är såklart Fotografiska i Stockholm, men det finns många bra och intressanta museum över hela landet!
 12. Åk ut på en tur med bilen. På Nya Zeeland har de ett uttryck, “tikki-tour”, när man kör en omväg för att man kanske var lite tidig till ett ev. möte. Att bara åka runt helt planlöst och kolla på hus, natur eller ett område man aldrig varit i förut är riktigt kul!
 13. Spela brädspel. Det är extra roligt att spela brädspel eftersom man samtidigt umgås och pratar över kanske ett glas vin. Supermysigt!
 14. Gå till ett mysigt café och ta en fika.
 15. Sjung karaoke. Det är sjukt roligt att göra bort sig eller att få glänsa!
 16. Kolla upp exempelvis tolv restauranger ni skulle vilja prova och gå ut och ät på ett nytt ställe en gång i månaden under ett helt år.
 17. Paddla kanot. Oväntat roligt och om man vill och det är fint väder kan man ta med grejer att övernatta på vägen och sova under stjärnorna.
 18. Gör middag tillsammans. Planera allt från recept till att göra allt tillsammans.
 19. Gå på en dubbeldejt med vänner.
 20. Gå och se en film på en utomhusbio, eller en drive-in bio.
 21. Gå till en glassbar och välj den absolut godaste glassen.
 22. Åk till badhuset, kanske finns det ett roligt äventyrsbad i närheten? Mitt favoritbad är Kokpunkten i Västerås, där har man roligt oavsett hur gammal man är!
 23. Hälsa på en vän eller familjemedlem ni inte träffat på länge.
 24. Gå till biblioteket.
 25. Shoppa tillsammans. Det behöver inte vara tråkigt för den ena, engagera er i varandras shopping och ta en fika mitt i shoppingen.
 26. Fler saker att göra är frisbee golf, hoppa på studsmattor (exempelvis Bounce i Sthlm),
 27. Gå och se en stand up comedy.
 28. Skriv romantiska lappar till varandra varje dag i en vecka och göm dem där den andre garanterat hittar dem.
 29. Ta en båt-tur. Vi har många sjöar och vatten i Sverige och på de flesta ställen finns möjlighet till en båt-tur.
 30. Ut och cykla tillsammans.
 31. Ta en kurs tillsammans, kanske i matlagning, klä om möbler, dreja, eller varför inte någon språkkurs?
 32. Åk vilse. Har man tid och vill uppleva något spännande tillsammans, ta en buss, tunnelbana eller spårvagn utan att veta vart den går och åk ut på äventyr. Vem vet vart ni kommer att hamna eller vilka äventyr ni hittar?
 33. Se en teater/opera/ballett/cirkus eller show.
 34. Gå på en mässa. Det finns många roliga mässor, öl och vin mässa, båtmässa, hem och villa mässa, antikmässa, bilmässa förutom såklart bröllopsmässa!
 35. Bjud hem vänner, dela in dem i tre lag och varje lag har varsin uppgift, ett lag gör förrätt, ett lag gör huvudrätt och ett lag gör efterrätt. Ett roligt sätt att umgås på!
 36. Träna tillsammans.
 37. Gör utmaningen escape room tillsammans! Googla vart närmaste sådant finns! Superkul och man lär sig mycket om varandra och att samarbeta också!
 38. Dröm en kväll tillsammans. Dela era drömmar, berätta om vad ni vill göra och om ni har någon bucket list. Bestäm er för att förverkliga en dröm och börja planera för hur det ska gå till.
 39. Gör en krogrunda fast med mat; ät förrätt på ett ställe, huvudrätt på ett annat ställe och efterrätt på ett tredje ställe.
 40. Åk på en weekendresa tillsammans. Underbart att uppleva ett nytt ställe och skapa fina minnen tillsammans!

0 Read More

BOUDOIR | Fotografering Möhippa

Våren är tid för möhippa…

Jag älskar att fotografera boudoir som en aktivitet på en möhippa. Det är så många positiva saker med att göra just en sådan fotografering på sin möhippa. Det är ju en fantastisk ego-boost för den blivande bruden, och vem vill inte känna sig som sitt absolut vackraste jag på sin möhippa (och självklart lika vacker på sin bröllopsdag!)!

Ofta vet inte bruden om vad som ska hända, så om brudtärnorna har bokat ett hotellrum eller är i någons hem så kommer jag dit och knackar på dörren. Ibland kommer hela möhippegänget till min studio och det är först när de står vid dörren som hon får veta vad som kommer att hända!

En del undrar om den blivande bruden inte blir orolig och inte vill bli fotograferad, men det är ju den blivande brudens bästa vänner som har ordnat hela den här dagen för henne, så de vet ju precis vad bruden gillar och inte gillar. Så jag har aldrig varit med om att den blivande bruden inte har uppskattat det, tvärtom, hon blir glad att hennes vänner känner henne så väl att de vet precis vad hon skulle vilja göra och önskar sig!

Alla får vara med och välja outfits och dricka lite skumpa, men vid själva fotograferingen så får ingen titta på. Hela gänget får gärna sitta i rummet bredvid, men vi vill inte ha publik när vi fotograferar, för det här är “a safe spot”, och där ska man kunna uttrycka sig och vara precis den man vill, och det kan kännas hämmande att ens kompisar tittar på en när man blir fotograferad. Och jag vill att vi ska få en riktigt bra kontakt, för då blir bilderna helt fantastiska!

Och jo, det fina med en boudoir fotografering som en aktivitet på sin möhippa är ju att morgongåvan är fixad! 🙂

0 Read More

Bröllopsfotograf | Högberga gård

Tove & Christian

Ibland har man flera platser som betyder mycket för en. Till exempel när Tove och Christian gifte sig ville de väldigt gärna ta porträtten på Millesgården eftersom där promenerade de en hel del när de började dejta! Så självklart gick vi till deras favoritplatser och tog lite bilder på både dem och deras brudtärnor och marskalkar.

Sedan åkte vi till Högberga gård som ligger inte alls långt därifrån. De hade en vacker utomhusceremoni och middag och fest inne i huset. Och vilken tur att vi hade sådant fint väder, för det var verkligen en helt underbar dag där gästerna bjöds på popcorn och mousserande vin efter vigseln.

Högberga gård är så fint med så många fina platser att fotografera på precis i närheten, och den har ju en helt fantastisk utsikt över Stockholm och frihamnen. En helt ljuvlig dag! 

0 Read More

BOUDOIR | Skamlös & Feminin

Jag kan inte sluta bli fascinerad av hur fantastiska våra kroppar faktiskt är!

De flesta kvinnor jag fotograferar har en historia att berätta. Många ska gifta sig och vill ge bilder till sin blivande som morgongåva. Några har fyllt år och vill fira med en ego-boost, eller har avslutat ett förhållande där hon inte mådde bra utan fick utstå mycket skit och vill ta tillbaka sig själv med hjälp av en fotografering. Eller de som har fött sex barn och vars mage har en vacker karta av stretchmärken. Någon har kanske haft en sjukdom, någon har kämpat och vunnit mot cancer-monstret. Kvinnor som kommer till mig och undrar, kan man vara kvinnlig och sexig utan ett bröst? Vart sitter egentligen sexigheten?

Det finns lika många historier att berätta…

…som det finns kvinnor och oavsett om man vill berätta den eller inte så är det här en vacker terapi-session för en själv. Ja, det låter nog lite udda, för det handlar väl bara om att få fina bilder på sig själv?

Mjo, fast det är liksom mer som en bonus, som en bi-effekt av att våga göra en boudoir fotografering. Att våga släppa loss och släppa ut sitt inre jag i en trygg miljö där det inte finns någon som dömer en, där man inte behöver rätta sig efter vad man tror att andra tycker, där man får vara sig själv utan att skämmas.

Skamlös & feminin!

0 Read More
Kontakta mig