Lyxig och unik boudoir-session lördagen den 6 april 2019.

Skäm bort dig med en riktig egoboost!

Vill du överraska någon speciell med en annorlunda present, till bröllopet, födelsedagen eller varför inte helt enkelt till dig själv! Boka en boudoir fotografering med mig och bli snyggt sminkad och stylad i håret av en professionell make up artist! Vi spelar lite skön musik, dricker lite bubbel och har en riktigt härlig dag i min studio på Högbergsgatan 30 på söder i Stockholm.

TIPS! Varför inte komma hela tjejgänget eller med bästa kompisen, planera in en shoppingdag efteråt och passa på att gå ut och äta middag eller ta en drink på kvällen!

boudoir fotografering lättklädda kvinnor sensuella och sexiga underkläder

Vad ingår?

  • Konsultation där vi går igenom dina önskemål och planerar fotograferingen
  • Ca en timmes make up och hår styling av en professionell make up artist/hårstylist
  • Vi går igenom olika outfits du har med dig
  • Lån av rekvisita, t.ex. kimonos, bodys, solfjäder, skira tyger etc
  • Mousserande vin och snacks (man behöver faktiskt lite lyx ibland)
  • Ca 1-3 ombyten
  • 30 min fotografering i min studio på Högbergsgatan 30, Sthlm
  • 3 högupplösta bilder i både färg och svartvitt. Möjlighet finns att köpa fler bilder om ni tycker ni blev drop dead gorgeous snygga!
  • Lösenordsskyddat online galleri där du väljer dina bilder
  • Redigering och retuschering av bilderna du väljer ut.

Pris: 2500 kr

Lediga tider lördagen den 6 april:
Meddela mig vilken tid du önskar bli fotograferad när du bokar in din fotografering!

9.30 – 11.30    LEDIG
10.30-12.30    LEDIG
11.30-13.30    LEDIG
13.00-15.00    LEDIG
14.00-16.00    LEDIG
15.00-17.00    LEDIG

Vanliga frågor;

Hur går fotograferingen till?
När du kommer till studion på Högbergsgatan 30 på söder i Stockholm, så möts du av lite skön musik och välkomnas såklart med lite bubbel. Vi börjar med att du blir väl omhändertagen av make up artisten, och medan du blir sminkad och fixad går vi igenom dina outfits och väljer ut det du ska ha på dig. Vi har antingen kommit fram till vilka bilder du vill ha i förväg eller så kommer vi fram till det på plats i studion. Jag har riggat upp ett par olika “scener” där vi fotograferar olika bilder. Eftersom de flesta inte gjort en sådan här fotografering tidigare och kan känna sig nervösa och osäkra, så vägleder jag dig och berättar exakt hur du ska göra för att vi ska få de bästa bilderna. Jag jobbar mycket med olika vinklar, ljus och skugga för att framhäva dina bästa sidor.

När är bilderna klara?
Efter ca en vecka lägger jag upp alla de bästa bilderna i ett lösenordsskyddat online galleri, det är öppet i sju dagar så du har en vecka på dig att välja ut de bilder som ingår. När du valt bilderna så tar det ca ytterligare en vecka innan du får bilderna digitalt. Om du har bråttom att få klart bilderna fort, säg till mig så löser vi det!

Vad ska jag ha med mig?
Till att börja med är det bra om du har lösa kläder på dig så du inte får några märken på kroppen vid fotograferingen. Tvätta gärna håret dagen innan så är det lättare att styla. Smörj gärna in hela kroppen med hudlotion för att få lite extra mjukhet och lyster. Måla gärna naglarna, både händer och fötter eftersom de kommer att synas i bilderna.
När det gäller kläder så ta med dig fina underkläder som du känner dig sexig i. Jag rekommenderar att du tar med ett vitt set, ett svart set och om du har något annat fint. Gärna ett par riktigt högklackade skor. Du kan också ta med dig något som är speciellt för dig eller den du ska ge bilderna till.

Jag vill jättegärna boka, hur gör jag då?

Klicka här för att maila mig 
och berätta vilka bilder du önskar och vilken tid du skulle vilja boka. Jag tar ut en bokningsavgift på 900 kr när du bokar, den summan drar vi självklart av från den totala summan. Resten betalas antingen på plats via swish eller så skickar jag en faktura innan fotograferingen. Vill du dela upp betalningen går det också bra.

Har du fler frågor eller funderingar är det bara att höra av dig!

 

*Bokningsavgiften på 900 kr återbetalas ej vid ev. avbokning. Däremot går det bra att ge din fotografering till någon annan. Alla priser är inklusive 25% moms.

Kontakta mig