fbpx

BOUDOIR | Fotografering Möhippa

 In Boudoir, Morgongåva

Våren är tid för möhippa…

Jag älskar att fotografera boudoir som en aktivitet på en möhippa. Det är så många positiva saker med att göra just en sådan fotografering på sin möhippa. Det är ju en fantastisk ego-boost för den blivande bruden, och vem vill inte känna sig som sitt absolut vackraste jag på sin möhippa (och självklart lika vacker på sin bröllopsdag!)!

Ofta vet inte bruden om vad som ska hända, så om brudtärnorna har bokat ett hotellrum eller är i någons hem så kommer jag dit och knackar på dörren. Ibland kommer hela möhippegänget till min studio och det är först när de står vid dörren som hon får veta vad som kommer att hända!

En del undrar om den blivande bruden inte blir orolig och inte vill bli fotograferad, men det är ju den blivande brudens bästa vänner som har ordnat hela den här dagen för henne, så de vet ju precis vad bruden gillar och inte gillar. Så jag har aldrig varit med om att den blivande bruden inte har uppskattat det, tvärtom, hon blir glad att hennes vänner känner henne så väl att de vet precis vad hon skulle vilja göra och önskar sig!

Alla får vara med och välja outfits och dricka lite skumpa, men vid själva fotograferingen så får ingen titta på. Hela gänget får gärna sitta i rummet bredvid, men vi vill inte ha publik när vi fotograferar, för det här är “a safe spot”, och där ska man kunna uttrycka sig och vara precis den man vill, och det kan kännas hämmande att ens kompisar tittar på en när man blir fotograferad. Och jag vill att vi ska få en riktigt bra kontakt, för då blir bilderna helt fantastiska!

Och jo, det fina med en boudoir fotografering som en aktivitet på sin möhippa är ju att morgongåvan är fixad! 🙂

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig