fbpx

BOUDOIR | Skamlös & Feminin

 In Boudoir, Morgongåva

Jag kan inte sluta bli fascinerad av hur fantastiska våra kroppar faktiskt är!

De flesta kvinnor jag fotograferar har en historia att berätta. Många ska gifta sig och vill ge bilder till sin blivande som morgongåva. Några har fyllt år och vill fira med en ego-boost, eller har avslutat ett förhållande där hon inte mådde bra utan fick utstå mycket skit och vill ta tillbaka sig själv med hjälp av en fotografering. Eller de som har fött sex barn och vars mage har en vacker karta av stretchmärken. Någon har kanske haft en sjukdom, någon har kämpat och vunnit mot cancer-monstret. Kvinnor som kommer till mig och undrar, kan man vara kvinnlig och sexig utan ett bröst? Vart sitter egentligen sexigheten?

Det finns lika många historier att berätta…

…som det finns kvinnor och oavsett om man vill berätta den eller inte så är det här en vacker terapi-session för en själv. Ja, det låter nog lite udda, för det handlar väl bara om att få fina bilder på sig själv?

Mjo, fast det är liksom mer som en bonus, som en bi-effekt av att våga göra en boudoir fotografering. Att våga släppa loss och släppa ut sitt inre jag i en trygg miljö där det inte finns någon som dömer en, där man inte behöver rätta sig efter vad man tror att andra tycker, där man får vara sig själv utan att skämmas.

Skamlös & feminin!

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig