fbpx

Boudoirfotografering är en upplevelse!

 In Boudoir

En fantastisk kvinna kom till studion för några dagar sedan, jag ska inte gå in på detaljerna utan låta er läsa själva vad Elin skrev till mig efteråt, och såklart kolla på den här gudinnans bilder!

“Jag klev in i studion hos Jenny en morgon i februari utan att riktigt ha förberett mig på denna omvälvande upplevelse. In steg en småbarnsmorsa som var glåmig, rödsnuten och trött efter vab och långa dagar på jobbet och ut kom det helt fantastiska bilder på en skitsnygg kvinna som kan konkurrera med vilken Hollywood-stjärna som helst. Jag ville göra detta för att få en utomståendes perspektiv på min kropp och se hur jag kan se ut utan mitt eget kritiska filter framför spegeln och det måste jag säga att vi verkligen lyckades med. Jag ser att det är jag på bilderna och kameravinklar, posering och vridande och vändande gör att jag är helt hänförd över mig själv. Jag är SÅ nöjd och skulle gärna göra om detta en gång i månaden bara för upplevelsens skull.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig