fbpx

Bröllopsfotograf | Lejondals slott

 In Bröllop, Bröllopsplanering, Sommar

Lejondals slott…

Är ett av de absolut vackraste slotten i närheten av Stockholm tycker jag! Färgerna är helt underbara och det ligger så vackert inbäddat i grönska och har också närheten till vatten. Plus att det har så himla fina balkonger där man kan fotografera, både när bruden tar på sig brudklänningen som i det här fallet, och så kan jag som bröllopsfotograf stå uppe på balkongen och fotografera gästerna i en stor gruppbild på gårdsplanen!

Louise och Stephen bor i London, men Louise är född i Sverige och det var här de ville bli man och hustru. Det låter så högtidligt när man säger så, men det är en extra fin känsla att prata om sin respektive med tilltalet make eller maka. Det betyder att man lovat att alltid finnas där för varandra, att vad som än händer så ska de dela livet tillsammans, både det jobbiga och det roliga!

Och idag var det bara roligheter! Det blir ju också extra roligt när många av gästerna kommer från ett annat land, för även om vi är lika så är vi också olika i många delar. Det här med sill och snaps är till exempel väldigt svenskt, kalles kaviar, knäckebröd… Så det var en säkert ganska intressant upplevelse för många av de engelska gästerna att turista i Sverige!

Och det här med att planera bröllop i ett annat land, det blev en hel del turer fram och tillbaka för Louise och Stephen innan allt hade fallit på plats. De tog även hjälp av bröllopskoordinatorer för att få till detaljerna så de fick precis den dagen de drömt om. Och en drömmig dag blev det verkligen! Inte ett öga var torrt när Louise höll sin brors arm på vägen fram till altaret, eller när gästerna höll sina fantastiska bröllopstal till brudparet! Då är det tur att jag håller en kamera framför ansiktet!

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig