fbpx

Bröllopsfotograf | Marstrand

 In Bröllop, Sommar

Vissa platser är bara så vackra att de tar andan ur en! Hela ön Marstrand är en sådan plats. Det är liksom semesterkänsla året om! Och Societetshuset i Marstrand har de mest ah-maaazing ljuskronorna och en balsal du verkligen kan ställa till med en rejäl fest i!

Och det gjorde Karin och Jay på sin bröllopsdag! En fest som nästan lyfte taket!

Det var en sådan där dag som började som en typisk svensk sommardag, lite småblåsigt och lite småregnigt. Medan Karin gjorde sig i ordning på hotellet gick Jay ut och åt lunch med killarna. De möttes för första gången den här dagen vid altaret, och de blickarna de gav varandra…

Talen var så genomtänkta och roliga att det är svårt att inte få ont i kinderna av allt skratt den kvällen. Framåt kvällen fick vi en helt magisk solnedgång och vi passade på att smita ut en liten stund. Karin och Jay bjöd även ut alla gästerna att njuta av solnedgången  medan vi tog lite bilder och det blev en helt underbar kväll.

När väl bandet satte igång att spela var det inte många som kunde låta bli att dansa och festen fortsatte långt inpå småtimmarna. En fest man inte glömmer i första taget!

Marstrand Bröllop Marstrand livboj och segelbåt regnig dag män i frack och gula regnkläder skåla i öl ett gäng killar firar brudgummens bröllopsdag brud klär på sig sin brudklänning brud klär på sig sin brudklänning brud klär på sig sin brudklänning Blivande brud klär på sig sin bröllopsklänning i Marstrand brud klär på sig sin brudklänning brud klär på sig sin brudklänning Bröllop i Marstrand rosor som klättrar mot vägg Bröllop i Marstrand, kyrka och rosor i trädgård Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Kramkalas efter vigsel i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering vigsel fira bröllop i Marstrand kyrka Bröllopsfotografering av brudpar Brudpar porträtt brud porträtt vid bröllopsfotografering Bröllopsfotografering av brudpar Bröllopsfotografering av brudpar och brudtärnor som har ljusrosa tärnklänningar på sig Bröllopsfotografering av brudpar och brudföljet Bröllopsfotografering med fest i societetshuset i MarstrandSocietetshuset i Marstrand bröllopsfotografering festmiddag Societetshuset i Marstrand bröllopsfotografering festmiddag Societetshuset i Marstrand bröllopsfotografering festmiddag Societetshuset i Marstrand bröllopsfotografering festmiddag Bröllopsfotografering med fest i societetshuset i Marstrand Bröllopsfotografering med fest i societetshuset i Marstrand Bröllopsfotografering med fest i societetshuset i Marstrand Bröllopsfotografering med fest i societetshuset i Marstrand Bröllopsfotografering i solnedgången med ett nygift brudpar Bröllopsfotografering i solnedgången med ett nygift brudpar Solnedgång bröllopsfotografering brudpar Bröllopsfotografering i solnedgången med ett nygift brudpar Solnedgång i Marstrand med en båt Societetshuset i Marstrand bröllopsfotografering festmiddag Bröllopsfotografering med fest i societetshuset i Marstrand Bröllopsfotografering med fest i societetshuset i Marstrand Bröllopsfotografering med fest i societetshuset i Marstrand Bröllopsfotografering med fest i societetshuset i Marstrand Societetshuset i Marstrand bröllopsfotografering festmiddag Societetshuset i Marstrand bröllopsfotografering festmiddag

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig