fbpx

Bröllopsfotograf | Säby Säteri

 In Bröllop, Sommar

Bröllopsfotografering på Säby Säteri, strax utanför Stockholm

Sommaren 2018, minns ni? Det var den varmaste sommaren på över 260 år. Och en av de långa varma sommardagarna gifte sig Charlotte och Johan på Säby Säteri. Det var en helt perfekt dag även om det blåste lite så ballongerna for åt lite alla möjliga håll, men det var väl ungefär det enda som inte blev som planerat den här dagen.

En underbar dag där alla ens favoritpersoner delade en av de största dagarna i livet, och avslutades med en grym fest, kan man önska sig mer?

säby säteri ingarö bröllop skor, parfym detaljer inbjudningakort till bröllop och vigselring brud och hennes morbruden klär på sig sin brudklänning Bröllop brud håller i parfymflaskablivande brud gör sig i ordning porträttbrudgum och best man sitter på trappan och skålar i öl brudgummen klär på sig brudgum håller i corsage knapphålsblomma bröllop first look när brud och brudgum får se varandra för första gången brudparet minglar med brudtärnor och best men på bröllopsdagen brudfölje skålar i champagne på säby säteri bruden målar på läppstift på sin bröllopsdag innan vigsel vigsel i ingarö kyrka vigsel i ingarö kyrka vigsel i ingarö kyrka vigsel i ingarö kyrka vigsel i ingarö kyrka ingarö kyrka första kyssen i ingarö kyrka ingarö kyrka ett nygift brudpar kommer ut ur kyrkan  bröllop kramkalas efter vigsel vid ingarö kyrka brudbukett bröllopsfotografering porträtt ett brudpar nygift brudpar händer med vigselringar brudpar tar bröllopsfoto bröllopsfoto porträtt brud och brudgum bröllopsfotografering ett brudpar tar sitt bröllopsfoto brudbukett och ett brudpar som håller händerna bröllopsfoto porträtt brud och brudgum brudpar bröllopsfoto familj Brudtärnor skrattar tillsammans Bröllopsfest mingel på Säby säteri brudpar och ballonger Bröllop bordsdekoration blommor i vas bröllopsfestbröllopsfestbröllopsfestfärgad rök bröllop bröllopsfotoKonfettiregn över första dansen på bröllopsfest bröllopsfest bröllopsfest

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig