fbpx

Bröllopsfotografering – Utomhusvigsel på Långholmen

 In Bröllop, Bröllopsplanering, Bröllopstips, Porträtt, Sommar

Utomhusvigsel på restaurang Pålsundet, Stockholm

Det bästa med Stockholm är att det finns så mycket fin natur och vackra platser även mitt inne i stan. Jessica och Sebastian valde att ha både sin vigsel och fest på restaurang Pålsundet som ligger på Långholmen. Nära till allt men ändå som en alldeles egen oas!
Vi träffades ett par timmar innan det var dags och visst var alla lite nervösa, men Jessica och Sebastian är så kära att de hade bara ögon för varandra, och vi hade inte tråkigt en enda minut och vips var det dags att möta upp båten som skulle ta oss till vigseln.

Det var en överraskning för gästerna att vi skulle komma med båt så när vi kör in i kanalen och bara har några minuter kvar innan de kommer att kunna se oss, då var det nervösa händer som skakade och många fjärilar i magen. Tills vi kör under den sista bron och vi äntligen möter upp alla gästerna.

Som bröllopsfotograf har jag ju vissa favoritögonblick under dagen, och det är tur att jag hade min kamera att gömma mig bakom för när brudens far möter henne och hjälper henne upp ur båten… Hade det varit en film hade det spelats dramatisk musik och jag suttit och fulgråtit, för pappans uttryck när han ser sin lilla flicka, sin dotter, alltså DET ögonblicket!!!

Och det var många glansiga ögon genom hela vigseln vill jag lova! Fast det är ju precis som det ska vara! Ett bröllop är stort och fyllt av så mycket glädje, och det är ju detta vi firar! Och det är detta vi vill dela med dem vi älskar, familj och vänner!

För det är rätt coolt att få vara med om när en helt ny familj skapas, som väljer att gå sin egen väg! Vart spelar nog inte så stor roll, bara man går tillsammans!

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig