fbpx

Bröllopsmässa och presentkort…

 In Bröllop, Erbjudanden

Det var bröllopsmässa i Nacka i helgen och det var sååååå kul! Jag älskar att stå på mässa, man får träffa alla dessa fantastiska människor och jag älskar att folk tog sig tid att sätta sig ner en stund hos mig och prata och titta i album! Och jag har pratat så mycket att det nästan är konstigt att jag inte tappat rösten, för jag tog såklart tillfället i akt att prata om mitt favoritämne! 😀

Innan bröllopsmässan hade jag gjort i ordning några presentkort där man kan välja några olika alternativ, och jag pratade så mycket att jag glömde bort att dela ut dem, så en del fick när jag kom ihåg det, men nu kom jag ju hem med en massa presentkort som inte gör någon nytta i min skrivbordslåda.

Så nu har du ett gyllene tillfälle att få ett! Skicka ett mail till mig med varför du skulle vilja ha ett presentkort (de är inte personliga så man kan ge bort dem om man vill) och din adress så jag vet vart jag ska skicka det! Jag har tio presentkort kvar så skynda dig att maila mig nu på jenny@drakenlind.com så kanske det dyker upp en överraskning i brevlådan snart! 😀
(Och vad presentkortet innehåller får bli en överraskning det med, men det är något bra, jag lovar!!!)

Och för er som inte kunde komma så visar jag lite bilder här på min fina monter, den är ju söt som en liten sockerbit, eller hur! 😉 Och det är min kära syster Erika på bilden, hon hängde med mig på mässan!
(Trots käckiga mobilbilder så får man ju ungefär känslan av hur det kändes och såg ut!)

Jenny

Recent Posts
Comments
 • Johanna
  Svara

  Åh så fint Jenny! Jag hoppas verkligen att mässan leder till en massa massa massa fina uppdrag för dig!

  Kram på dig!
  Johanna

  PS Jag tänker att det säkert finns andra som behöver presentkortet bättre än jag. Vi bokar in dig till sommaren igen för en familjefotografering tänkte jag!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig