fbpx

Bröllopsmässan i Nacka…

 In Bröllop, Erbjudanden

Det är dags för mässa i helgen, jag kommer att finnas på plats i Nacka. Det bästa med en bröllopsmässa är att det bara finns fina saker att titta på vart man än vänder sig! Det är massor av trevliga människor och jag hoppas träffa många som tar sig tid att slå sig ner hos mig en stund och pausa lite med något att dricka och något sött att få upp blodsockret med! 😉 Man knyter kontakter och träffar inte så sällan gamla kunder som har vänner vars tur det nu är att gifta sig. Alla diskussioner och tankar om ens personliga bröllop, alla idéer man får, alla klänningar, tårtor, detaljer, allt man kan provsmaka, ja, allt!!! Jag äääälskar bröllopsmässor!

Men det finns faktiskt några mindre bra grejer också med bröllopsmässan, jag kommer att vara så hög på good-feelings hela dagen att jag inte märker hur ont mina fötter gör förrän dagen (som ändå går alldeles för fort) tar slut, och jag får så många idéer att jag vill gifta mig igen! Och igen och igen… Jag och min man gifte oss 2006 och det har hänt en hel del sedan dess kan man ju säga! Och jag minns hur jag själv planerade och prioriterade, hur många timmar jag lade på att sy alla de där hundratalet bordstabletterna som varje gäst skulle ha, de små påsarna med något sött vid varje tallrik, dekorationerna, dukningen, musiken och såklart ringen och klänningen! Jag är extra glad för att vi lade lite mer krut på vigselringarna, dem designade vi själva och dem tittar jag ju på varenda dag! Och tycker fortfarande att de är finast i världen! Och sen är jag ju nördig på biten med bröllopsfoton, så jag är såklart extra glad där med att jag har fantastiska bröllopsfotografer i min närhet! Så fina bilder har vi också. Min favoritbild står vid en lampa i vardagsrummet och varenda gång jag tänder eller släcker lampan så tittar jag på bilden och blir liksom lite gladare, mår lite bättre, blir ännu mer kär i min man! Igen!

Så även om vi skulle gifta oss igen och förnya våra löften så är det första bröllopet ändå det som betyder något utöver allt annat. Det var ju då det hände, det var ju då vi blev VI på riktigt! 🙂

Så gift er! Kom till bröllopsmässan i Nacka och inspireras! Kom förbi mig i min monter A4:05 och säg hej! Rabattchecken nedan kan du skriva ut och ge bort till så många du vill!
Så kom förbi mig i min monter A4:05 och säg hej!

Hoppas vi ses i helgen!

Jenny

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig