fbpx

Företagsfilm, presentationsfilm, jingel

Du kanske behöver en liten film för att presentera dig och ditt företag i sociala medier? Eller för att visa vem du är och vad du gör, på din webbsida?
Ibland kan det vara svårt att få grepp om just det som du jobbar med, och då kan det vara bra att kunna förklara lite tydligare i en film! Vi filmar allt material, antingen i eller omkring vår studio på Högbergsgatan 30 på Södermalm, eller i era lokaler. Vill du prata in en intervju? Eller lägga på en speakerröst efteråt? Eller bara textad information?

Margareta Lunde-Martinson åker runt i världen och föreläser och ville göra en film som förtydligar vad hon gör, till vem hon vänder sig och som också visade hennes personlighet. Vi gjorde en kort presentationsfilm med både stillbilder och en intervju som hon visar både på sin webbsida www.smartbojen.se och i sociala medier. Vi gjorde även två textade versioner, en på svenska och en på engelska eftersom hon även föreläser runt omkring i världen. Margareta ville bygga upp sitt personliga varumärke så vi fotograferade också porträtt på henne både utomhus och i studio samma dag som vi spelade in allt material. Se den färdiga filmen nedan.

Pris från 6000 kr för ca en minuts färdig film.

Hör av dig med dina önskemål så tar vi fram ett förslag tillsammans, som passar just dig och ditt företag!

 

Kontakta mig