fbpx

Fotograf, semlor och logistik

 In Life & Biz as a photographer, Mat

Vissa dagar har man inte tid att jobba, vissa dagar är man så fullt upptagen bara med att vara människa med allt runt omkring!

Dagen började med att skjutsa kidsen till skolan (ja, jag vet, men det var slask och jag hade ändå tid…). Sedan en timme av att göra mig i ordning och beslutsångest för vad jag skulle ha på mig för kläder eftersom jag skulle på ett viktigt möte (icke jobbrelaterat) vid tio. Efter det trevliga mötet har jag en halvtimme att slå ihjäl innan det är dags att åka till dotterns skola för utvecklingssamtal kl 12. Efter det var vi tvungna att åka och handla och hämta sonen från hans skola (de går på olika skolor). Hem och påbörja småfix eftersom vi har en halvtimme hemma innan det är dags att skjutsa honom till träningen kl fyra, dottern följer med i bilen för hennes musiklektion börjar 16.20. Sitter kvar i bilen och väntar för hon är klar 16.40 då vi åker till sonens träning och hämtar honom för han är klar strax efter fem. Hemma vid halvsex och då är det middagsdags och allt kvällsfix. Så vad har jag gjort idag? Bara åkt runt och haft små kvartar och halvtimmar över lite här och där, inte tillräckligt mycket för att ens åka hem emellan och absolut inte påbörja något projekt!

Fast… vi hann faktiskt äta lite semla också idag! 😀
(Det gäller att prioritera, semla eller hänga tvätt, hinner inte båda…)

Fotograf Jenny Drakenlind Semla Fettisdag Fotograf Jenny Drakenlind Semla Fettisdag

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig