fbpx

F*** Corona!

Jag fattar, det gör jag verkligen! 
Ni har planerat ert bröllop, drömt om den här dagen, tagit tusentals små och stora beslut, längtat som galningar och när det bara är några få månader kvar, DÅ slår den till. Covid 19.

Jag har pratat med alla mina brudpar och de är helt förkrossade för bröllopet kommer inte alls att bli som de tänkt! Och hela tiden den här känslan att gå runt med dåligt samvete, eftersom i allt hemskt som händer, så tänker man på sin egen bröllopsdag, sin egen lycka, medan någon ligger i respirator och kämpar för sitt liv och vården går på knäna.

Jag vill bara säga att det är ok! Det är helt ok! Du FÅR känna dig besviken och ledsen för att det inte blev som du tänkt dig. Det är ok att bli arg! Det är helt ok!

De allra flesta av mina brudpar har valt att flytta på bröllopet till nästa år. Några få gifter sig i år, men de gör ett litet bröllop med enbart de allra närmaste, och sedan har de en stor fest nästa år istället!

Så för er som flyttar bröllopet, eller funderar på att flytta bröllopet, här är en guide med saker man kan tänka på inför sin bröllopsplanering;

Läs checklistan nedanför eller ladda ner en pdf här; Covid 19 Bröllopsplanering checklista

Planeringslista och timeline inför planeringen av ditt bröllop. Bröllopsplanering checklista med Corona Covid 19.Planeringslista och timeline inför planeringen av ditt bröllop. Bröllopsplanering checklista med Corona Covid 19.Planeringslista och timeline inför planeringen av ditt bröllop. Bröllopsplanering checklista med Corona Covid 19.Planeringslista och timeline inför planeringen av ditt bröllop. Bröllopsplanering checklista med Corona Covid 19.Planeringslista och timeline inför planeringen av ditt bröllop. Bröllopsplanering checklista med Corona Covid 19.

 

Kontakta mig