Idag fotograferade jag en nyfödd liten Noah…

 In Barn, Familj, Porträtt, Sneak peek

Två människor som älskar varandra, som vill dela sina liv med varandra, när de tar steget till något helt nytt och slutar att vara bara två människor som älskar varandra och istället blir en Familj, ja, det är något speciellt med dem. Den här Familjen är bara tre veckor gammal, för det var för tre veckor sedan Noah föddes och vände upp och ner på Terez och Aymans värld. Han är en sådan där liten gosig liten nyfödd med en liten mjuk kropp och starka händer, huden känns som sammet och man vill liksom bara röva bort honom en liten stund. Tills det är matdags i alla fall!

Och tänk vad tiden går fort. Terez ville ha fina bilder på sin lilla kille och särskilt sånt där som man glömmer fort, som hur små händerna är, och fötterna, och den lilla munnen, ja, allt! Och såklart familjemyset, det där när man bara är riktigt nära varandra.Eller när pappa sjunger och Noah blir helt tyst och bara lyssnar… Fina bilder på allt sånt som inte kommer tillbaka för tiden går så fasligt fort!

Så tack för att jag fick komma och fotografera er och Noah idag! Fler bilder kommer såklart, man jag måste bara visa en av alla favoriter från idag! 🙂

//Jenny

Recent Posts
Comments
  • Terez
    Svara

    ÅHHH! kan knappt bärga mig tills resten kommer.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig