Fotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny Drakenlind

Äntligen dags att gå till fotografen!

Du vill ha fina bilder på dig själv, kidsen, familjen eller hela tjocka släkten?
Att du är här och läser detta är ett bra steg åt rätt håll! Nästa steg är att du kontaktar mig så kan vi bolla lite idéer om vad du vill ha för typ av bilder!
För vi kan vara utomhus på någon fin plats, hemma hos dig eller i min studio på Högbergsgatan 30.

Det bästa med att vara i en studio är att det är alltid fint väder! Oavsett vilken årstid eller tid på dygnet det är så fungerar det toppenbra att få fina bilder! Plus att det är gratis kaffe! 🙂

Är vi utomhus eller hemma hos dig så föredrar jag det som kallas för lifestylefotografering. Det betyder ungefär att det inte är så uppställda porträtt även om vi tar sådana också. Jag leker med barnen på deras villkor, och det är såklart olika lekar beroende på barnens ålder. Och ja, ALLA barn gillar att leka, sen spelar det ingen roll om det är en tvååring eller tjugotvååring! En del blir aldrig vuxna även om det står så i körkortet!

För att få de där extra fina bilderna är det toppenbra om det finns bra förutsättningar, så det bästa är att träffas på någon fin plats, en park, en skog, ett växthus, en strand etc. Vill man ha med sig fina saker är jag inte den som säger nej, vimplar, ballonger, favoritleksaken eller finfika på en mysig filt! Årstid är också mindre viktigt även om man får anpassa sig efter ljuset, men härliga vinterbilder kan vara minst lika fint som soliga sommarbilder.

Jag har massor av fler tips på hur man ska tänka innan, under och efter fotograferingen på min FAQ sida, så kolla gärna där om du har fler frågor!

Pris för en timmes fotografering är 1190 kr.
Då ingår enbart fotograferingen, övriga produkter går att köpa till enligt separat prislista, när vi ses på en bildvisning efter fotograferingen!

Boka fotografering här!

Fotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny DrakenlindFotograf Jenny Drakenlind

Kontakta mig