fbpx

Julkalender 12 december

 In Album, Erbjudanden

Det blev ingen julkalender igår eftersom vi hade problem med uppkopplingen. Vi sitter troligen på ett utav de där nätverken som alla bredbandsbolag har glömt bort, och de har inte tid eller lust att uppgradera det till något bättre än de gamla 56k modemen… Så igår fick vi nöja oss med att bara vara i verkligheten! Inte så dumt det heller när det väl kom till kritan. Saker man glömmer bort när man alltid har tillgång till en dator (inklusive internetåtkomst) är hur roligt det faktiskt är att spela kort! Uno till exempel, totalt underskattat! Eller fyra i rad! Eller larviga charader! Sånt där som är så kul när ingen ser på!

Men idag har vi uppkoppling, så idag blir det julkalender igen och vi får längta till julen då åtminstone jag kommer att vara ganska o-kopplad, mer avkopplad faktiskt!

I dagens julkalender får du 30% rabatt på album! Så har du blivit fotograferad, passa på att göra ett album! Det är precis hur fint som helst att ha ett album med fina tjocka blad att bläddra i. Albumleverantörerna jag använder har otroligt bra kvalité i tryck och dessutom är uppslagen s.k. lay flat, dvs ett helt uppslag är limmat mot nästa uppslag vilket gör att det inte blir något fult mitt-veck i boken!

Bilder ska tittas på, och album är den perfekta presenten till precis alla! Tänk dig ett album fyllt av fina bilder på liten nyfödd bebis, eller hela familjen en härlig dag, eller en lite mer diskret bok med boudoirbilder, eller ett bröllop såklart! Allt blir lite extra fint och blir en minnesvärd historia i ett album!

Har du inte blivit fotograferad så kan du ändå köpa presentkort på album för valfri summa, och du får alltså 30% på vad det egentligen skulle kosta!

Maila din beställning till jenny@drakenlind.com.

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig