fbpx

Julkalender 6 december

 In Erbjudanden

Kulinariska katastrofer och några riktiga höjdare!

En gång för länge, länge sedan när jag var ung och pluggade bodde jag tillsammans med en massa härliga tjejer i en studentkorridor. Vi hade egna rum med egna badrum, men vi delade kök. Den tiden kan jag längta tillbaka till ibland, för det är något speciellt att bo i kollektiv på något vis. Det är alltid någon vaken oavsett på dygnet, det är alltid någon som är sugen på en kopp fika och snacka lite strunt en stund, och det är alltid någon som har en skvätt mjölk/socker/lite smör som man kan låna om man skulle behöva det.

En av mina tjejkompisar hade en pojkvän som hade en intressant teori om mat och vad som funkar ihop. Han hävdade att om man stoppade i allt man gillade i en gryta så borde det inte bara bli gott, det borde bli livets kulinariska höjdpunkt och han var förvånad över att ingen kommit på detta före honom. Så en kväll beslutade han sig för att prova sin teori och bjöd oss tjejer på middag. Nu minns jag inte alla ingredienser, men några av dem var fläskfilé, ananas, glass och chokladsås, bacon, lakrits, räkor, pumpa, fänkål, vindruvor och kalles kaviar. Ja, ni kan säkert föreställa er resten. Det var inte så gott som han föreställt sig. Vi var i alla fall artiga och smakade en sked, men sen tog vi en promenad ner till den lokala pizzerian den kvällen!

Men vissa saker kan faktiskt funka till det mesta! Som bacon till exempel, vad passar bacon inte till? Kommentera gärna om du kommer på något!

I vilket fall som helst, i dagens julkalender 6 december får du köpa min kokbok,

I Mat, Krig och Kärlek är allt tillåtet för endast 99 kr (värde 350 kr)

Kokboken är inspirerad av 40-50-talet och på den tiden tog man hand om all mat och använde naturliga närproducerade råvaror på ett helt annat sätt än idag! Två duktiga kockar har lagat all maten och jag kan säga såhär att den saltrostade mandelfudgen is to die for! För självklart finns det inte bara smarriga recept på helstekt kanin, rika riddare eller krispigt knäckebröd, det finns såklart lite sött där också! 🙂

Så passa på att köpa den här fina och annorlunda boken till någon som älskar matlagning, den kommer garanterat att bli uppskattad!

Maila din beställning (glöm inte din adress) till jenny@drakenlind.com, och ja, den hinner komma fram till dig innan jul! 🙂

(Frakt tillkommer med 50 kr, men passa på att köp flera så blir frakten billigare!) 🙂

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig