fbpx

Och vinnaren är…

 In Erbjudanden

Gissa om jag hade träningsvärk när jag kom hem i söndags, och inte vart som helst utan i kinderna! Som jag har skrattat och haft roligt hela helgen! Det är det allra bästa med att stå på mässa, jag träffar alla de här härliga människorna och jag bara älskar att prata med er alla och skratta och bara lära känna varandra lite!

Många kom förbi min monter och vi har pratat bröllop, tittat på bilder, blivit alldeles rörda av alla vackra historier så tårarna runnit (på riktigt!)! Jag kan bara inte låtsas vara någon jag inte är, och vem jag är syns både på min monter i mina bilder och jag riktigt längtar efter sommaren med så många underbara bröllopsdagar fulla av glädje och kärlek. Japp, det låter cheezy och det är det också, men det är ju det som är poängen, att det ändå är så himla sant! Och vem bryr sig om ifall någon surpitt tycker att det är larvigt? Jag älskar bröllop och alla fina kärlekshistorier och alla vackra brudpar!

Det fanns massor att se, smaka och uppleva på mässan och jag hoppas att alla kom hem med tusen idéer oavsett om man nästan är helt klar eller om man står precis i startgroparna till sitt drömbröllop! Fast jag måste nog erkänna att det är lite överväldigande, lite “pink-overload”! Och jag älskar rosa, men till och med jag har fått lite för mycket rosa den här helgen! (Men det går nog över snart) 🙂

Jag har ju också haft en tävling i min monter, man kunde vinna antingen en Boudoir-fotografering (morgongåva), en Par-fotografering eller en Planeringsbok inför sitt bröllop och utan vidare fördröjning presenteras här vinnarna:

Planeringsbok:
Tony Khasho

Par-fotografering:
Jonathan Elfvingsson

Boudoir-fotografering:
Jonna Carman

Och… 
Jag kunde aldrig drömma om att det var så många som deltog, så jag drog en joker från hela den enorma högen med tävlingsbidrag, någon som vinner sitt valda alternativ och det är…
Malin Lindevall som önskade en Boudoir-fotografering

Fantastiskt mycket grattis till er alla fyra! Hör av er till mig så tar vi detaljerna via mail eller telefon!

Stor kram till alla
Jenny

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig