fbpx

Se på dina bilder – andra gör det!

Du vill bygga upp ett professionellt företag och få det att växa och blomstra. Förr räckte det med att sätta in en annons i tidningen, men den tiden är borta sedan länge.
Idag handlar det om att visa vem du är, vad du gör, varför du gör det och hur du kan hjälpa dina kunder att lösa deras problem. Folk vill bli engagerade av människan bakom företaget och folk köper hellre produkter eller tjänster av företag de känner till och litar på.
Jag gör det jag också, om jag vill kakla om badrummet eller behöver en personlig tränare så kontaktar jag hellre någon som visar sin personlighet tydligt online än någon som gömmer sig bakom en opersonlig hemsida. Jag vill kontakta någon som har ett pålitligt varumärke och som jag vet håller det de lovar. Någon som jag alltså har en relation till.

personal branding brand photography personligt varumärke fotograf stockholm

Visual content is King

Sociala medier som exempelvis Instagram växer snabbt eftersom det är ett visuellt medium där människor snabbt får en uppfattning om vem du är. Det ger också dig en möjlighet att berätta om ditt varumärke med snygga och proffsiga bilder. Där kan du stärka ditt varumärkes personlighet och värderingar, och du har en fantastisk möjlighet att prata direkt med dina kunder.

Oavsett om du är kock, rekryterare, konstnär, influencer, föreläsare, revisor, bilmekaniker, vårdpersonal, IT-nörd eller fashionista, riktigt bra bilder får ditt företag att sticka ut! Riktigt bra personliga bilder!

Hur jag kan hjälpa dig

Som egenföretagare bär man många hattar och det kan ibland vara frustrerande att göra precis allt själv. Särskilt när man dessutom måste vara expert på allt inom alla områden. Tid är pengar, så satsa hellre din tid på att göra det DU är bäst på, och låt andra hjälpa dig och göra det de är bäst på.

Jag är specialiserad på “personal branding photography”. Det betyder att jag hjälper dig med de bilder du behöver för att visuellt bygga upp och stärka ditt personliga varumärke. Klicka här så ser du exempel på tidigare fotograferingar.

Om du visar världen att du investerar i ditt eget företag – då kommer världen att investera i dig!

Hur går det till?

Vi börjar med att du fyller i ett frågeformulär som vi utgår från när vi gör upp en personlig plan för dig och ditt företag. Vi går igenom vad du vill visa om ditt företag, vilka bilder som är viktiga, färger, former, kläder, olika rekvisita som är viktiga i din verksamhet, platser där vi fotograferar etc. Jag gör upp ett schema med tider och olika locations där vi ska fotografera.

Sedan bokar vi in en dag för fotografering där vi fokuserar på de bilder du vill ha, de “stories” som du vill berätta. Du har med dig olika outfits som vi valt ut i förväg, för att få ett så brett bildurval som möjligt och beroende på vilket paket du valt så hinner vi med flera olika platser.
Det finns även möjlighet att boka in en makeup artist som fixar hår och smink.

Efter fotograferingen skickar jag bilderna till dig online och där väljer du ut det antal bilder du valt i ditt paket. De levereras sedan både högupplösta och anpassade för web.

Paketen är tänkta att ge tillräckligt många bilder för att göra dagliga inlägg, från en månad (30 bilder) och uppåt. Självklart går det bra att använda bilderna även till din hemsida, blogg, nyhetsbrev, företagspresentationer, press-bilder eller vad du kan tänkas behöva.

Vad gör man sen då?

Efter fotograferingen har du många grymt bra bilder, men vad gör man med dem sen då?
En del entreprenörer har en supertydlig plan och vet exakt hur bilderna ska användas. Andra är lite mer osäkra och jag erbjuder också därför en tjänst med coachning för dig som behöver en långsiktig strategi över hur du bäst ska stärka ditt varumärke. Vi analyserar ditt behov och gör upp en plan för exempelvis hemsida, Instagram, nyhetsbrev, blogg etc.
Jag hjälper dig med tips på appar, hur man skriver engagerande korta texter till sina inlägg, och hur man planerar sin sociala närvaro vecka efter vecka etc.

Investering

Det är inte bara en bild – det är någons första intryck av dig!

Personal branding, brand photography, personligt varumärke fotograf stockholm

The All Star Bosslady

– Heldag, upp till sex timmars fotografering
– Vi hinner med 6-8 ombyten och ca 4-6 locations
– Alla de bästa bilderna högupplösta och web-anpassade
– Förberedande frågeformulär
– Personligt anpassad plan och schema för fotograferingen
– Obegränsad mail- och telefonsupport kring fotograferingen
– En trevlig lunch när vi behöver fylla på energin

15 900 kr

personal branding brand photography varumärke fotograf stockholm

The Branding collection

– Halvdag, upp till fyra timmars fotografering
– Vi hinner med ca 3-5 olika outfits och 2-3 olika locations
– 90 högupplösta och web-anpassade bilder
– Förberedande frågeformulär
– Personligt anpassad plan och schema för fotograferingen

12 900 kr

personal branding photography verksamhet brand fotograf stockholm

The Kickstarter Kit

– En timmes fotografering
– Vi hinner med 1-2 ombyten kläder och 1-2 locations
– 20 högupplösta och web-anpassade bilder
– Förberedande frågeformulär
– Personligt anpassad plan för fotograferingen

5 900 kr

Abonnemang

Behöver du regelbundet nya bilder? Då är det här perfekt för dig! Här går det att skräddarsy exakt det du behöver, och vi planerar långsiktigt vilka bilder du behöver hela året. Vi gör upp en plan med olika “stories”, olika teman, olika outfits och olika platser och fotograferar en gång i månaden eller en gång i kvartalet.

För att hålla en hög kvalitét på bilderna och kunna leverera unika bilder och kreativa idéer, så tar jag bara tolv uppdrag med personal branding abonnemang per år.

Är du intresserad av ett abonnemang? Hör av dig så pratar vi om vad du behöver och hur jag kan hjälpa dig!

personal branding photography brand personligt varumärke fotograf stockholm

Tillval

Hår och make up
Make up artist som sminkar dig och stylar ditt hår inför fotograferingen så du känner dig extra trygg med att du visar ditt bästa jag under fotograferingen.
1900 kr

Personlig coachning
För dig som redan har gjort en personal branding fotografering och vill ta steget vidare och bli ännu vassare.
Vi jobbar tillsammans för att ta fram en personlig strategi för dina bilder, hur du ska använda dem, vilken bild som passar bäst till vilken sida, och ihop med vilka andra bilder. Vi gör upp en mall för hur du ska posta inlägg, vilka bilder du ska lägga i vilken ordning, tar fram ämnen till nyhetsbrev, blogginlägg, texter till instagram etc.
900 kr/h

personal branding brand photography personligt varumärke fotograf stockholm

Moms tillkommer på alla priser.

Boka en fotografering!

Hör av dig så pratar vi mer om hur jag kan hjälpa dig att stärka ditt personliga varumärke med bilder som verkligen visar vem du är och vad ditt företag står för.
Bli personlig med dina befintliga kunder och nå ut till fler kunder!

Fyll i formuläret nedan eller slå mig en signal på 070-720 8939, eller maila mig jenny@drakenlind.se, så hör jag av mig så fort jag kan.

Kontakta mig