Boudoir guld lyxig upplevelse

Boudoir - Secret Box - Morgongåva

Att göra en boudoirfotografering är ett av de bästa sätten att skämma bort sig själv. Det är inte bara en fotografering där vi skapar sensuella och sexiga bilder, det är också en upplevelse där du får känna dig extra feminin, vacker och ompysslad.
Dessutom är det den perfekta gåvan till både dig själv och någon du tycker extra mycket om, med klassiska och eleganta bilder som kommer att uppskattas både nu och många år framöver!

Boudoir bilder, eleganta lättklädda bilder, flicka i underkläder

Lets get naked...

Våga gå utanför din comfort zone och gör något riktigt lyxigt, bara för din egen skull!
En Boudoir fotografering är en ego-boost som varje kvinna är värd!

flicka har rött läppstift och svart spets bh vid en boudoir fotografering

UPPLEVELSEN

Redan när du kliver in genom dörren till studion på Högbergsgatan 30, möts du av lite skön musik och medan du sippar på ett glas bubbel så går vi igenom olika outfits som du har med dig. Allt från underkläder till högklackade skor och olika accessoarer. Vi kollar också på en del rekvisita som du kan låna, t.ex. solfjäder, spetsparaply, kimono etc.
Har du bokat en make up artist så kommer hon ta hand om dig och förvandla dig till den vackraste versionen av dig själv. När vi väl börjar fotografera så är all nervositet borta, och vi kommer få precis de där magiskt vackra bilderna vi vill ha!

flicka i svart kimono håller i två champagneglas

STUDION

Min mysiga studio ligger på Högbergsgatan 30, i hjärtat på söder, bara ett kvarter från Mosebacke.
När vi fotograferar Boudoir så riggar jag upp ett par olika “scener” för att vi ska få en variation på bilder. Jag har både olika bakgrunder och vackra möbler att använda vid fotograferingen, även om det ibland bara räcker med en fjäder eller att du är till hälften dold bakom ett spetstyg, för att sätta igång fantasin.
För vi skapar bilderna tillsammans, så dina och mina idéer tillsammans är det som skapar själva magin!
Och det finns såååå många vackra kvinnor att fotografera, och minst lika många olika idéer som passar just dig.

Flicka ligger i säng med svarta spets underkläder vid en boudoirfotografering

VARFÖR?

Varför inte? Vad är det du väntar på?
Det bästa jag vet är att få plocka fram just DIN inre diva, och visa hur vacker du faktiskt är! Det spelar ingen som helst roll om man är tjock eller smal, lång, kort, svart, vit eller regnbågsfärgad, ALLA kvinnor är vackra, och det är just det jag vill visa dig!
Du kan känna dig trygg med att jag kommer att visa dig exakt hur du ska stå, sitta eller ligga, och guida dig detaljerat för att vi ska få de allra snyggaste poserna för just dig!
Mitt mål är att när du går ut genom dörren så har du fått en ny syn på dig själv, ego-boost de luxe!
Because you’re worth it!

flicka som har på sig svarta spets underkläder korsett i duschen vid en boudoir fotografering i stockholm

The Godess DeLuxe

Den lyxigaste upplevelsen där du blir omhändertagen och får det allra bästa under hela fotograferingen. Vi skapar sensuella, sexiga och eleganta bilder där vi jobbar med ljus, vinklar och skärpedjup för att ta fram det som är unikt och vackert med just dig!

 • Telefonmöte där vi går igenom dina önskemål och planerar fotograferingen
 • Moodboard/stylingboard
 • Ca 3-4 h fotografering och hår/makeup i min studio
 • Obegränsat antal ombyten
 • Hår och makeup artist
 • Champagne och något gott att mumsa på
 • Alla de bästa bilderna (minst 30 st) fullt retuscherade och högupplösta digitala filer, i både färg och svartvitt
 • For Your Eyes Only, en exklusiv linneklädd box med ett urval av de bästa bilderna

9 900 kr

flicka som ligger i säng iklädd svarta underkläder vid en boudoirfotografering i stockholm vid en möhippa på scandic downtown hotel

Girls day out

För dig och en eller flera vänner. Samla ihop kompisgänget och unna er en riktig lyxdag tillsammans! Och varför inte passa på att gå ut på kvällen? För ärlig talat, ni kommer vara grymt snygga efter en makeover med hår och makeup! (OBS, jag tar inget ansvar för all uppmärksamhet pga att ni är så heta)

 • Ca 1 h fotografering per person
 • Hår och makeup artist
 • 2-4 ombyten
 • Champagne och tilltugg
 • 10 fullt retuscherade högupplösta bilder i både färg och svartvitt per person
 • En smarrig lunch ingår om ni är fler än tre personer

3 900 kr per person

Flicka i herrskjorta och fluga vid en boudoir fotografering

The Diva

Passar perfekt till möhippan, morgongåvan eller bästa födelsedagspresenten någonsin (till dig själv eller någon annan)!
Den här ego-boosten är en upplevelse i sig, och när du sedan får bilderna så kommer du se dig själv lika vacker som alla andra ser dig!

 • 1-2 h fotografering
 • 3-4 ombyten
 • Champagne och något gott snacks
 • 10 fullt retuscherade högupplösta bilder i både färg och svartvitt
 • For Your Eyes Only, linneklädd box med 10 printar i strl 10*15 cm

4900 kr

Á la carte

Makeup och hår                           1600 kr
Blomkrans                                     800 kr

1 h fotografering                           1190 kr

1 digital högupplöst fil                 800 kr
5 digitala högupplösta filer         2900 kr
10 digitala högupplösta filer       4900 kr
Alla digitala högupplösta filer    7900 kr

 • Fine Art album, 20*20 cm          2900 kr
 • Linneklädd box,  15*20 cm
  med 10 Fine Art printar
  monterade i passe partout         2900 kr
 • Linneklädd box, med printar
  10*15 cm                                        1900 kr
 • Viewfinder inkl. 7 egna bilder      1900 kr
 • Duo portfoliopärm 15*15 cm      1400 kr
 • Trio portfoliopärm, 15*15 cm      1500 kr
 • Sovrumstavla/canvas från            1800 kr

FAQ – Boudoir

Det är alltid lite nervöst innan en boudoir fotografering, men jag ska göra allt jag kan för att du ska känna dig trygg och för att vi ska få just de där bilderna du drömmer om. Här har jag samlat de vanligaste frågorna jag får inför en boudoir fotografering.

Jag är för gammal/för tjock/för platt/för…
Jag får ofta höra att “Åh, det skulle vara jättekul att göra en sådan fotografering, men jag är för kurvig, för platt, för gammal” etc.
Men alla kvinnor är vackra i sig själva oavsett hur gammal man är, hur stor man är eller hur man ser ut. Jag har fotograferat kvinnor i sextioårsåldern och jag lovar dig att det är få som utstrålar en så sexig självsäkerhet som man har fått genom livet och som kommer av att man blir äldre och att man tillåter sig att älska sig själv!

Kurviga kvinnor är otroligt vackra, men vi (ja, jag är också kurvig) har kanske ett område vi tycker är lite känsligt. Genom att jag känner till de bästa vinklarna att gömma sådant man inte gillar och plocka fram det man faktiskt gillar, så kommer du att få fantastiska bilder som du aldrig trodde du skulle få! Och nej, vänta inte på att du ska gå ner i vikt, för du är vacker NU! Och skulle du gå ner i vikt kan vi ta nya bilder då!

Återigen, jag jobbar mycket med vinklar och utgår från varje specifik kroppstyp. Det finns inget “one size fits all”, utan allt anpassas till efter dig och dina förutsättningar. Så oavsett vilken bortförklaring du har, så lovar jag att jag har idéer för att skapa sexiga bilder för just dig!

Var?
Jag har en supermysig studio på Högbergsgatan 30. Där riggar jag upp en eller flera vackra miljöer att fotografera boudoir i. Här kan vi fotografera både i naturligt ljus eftersom jag har stora fönster, eller om ljuset inte är bra (eftersom vi bor i Sverige med typ 9 mån vinter…)
Att hyra ett hotellrum är också ett bra alternativ, de flesta hotell har några rum som är extra stora och vackra och går ofta att hyra ett par timmar på vardagar. Annars kan man såklart vara hemma också, och då får det gärna finnas stora fönster och neutral inredning. Gärna med möjlighet att flytta undan möbler och sådant som inte blir så fint på bild. Sommartid blir det extra vackert att vara ute i naturen och jag har förslag på flera vackra platser där vi får vara ifred.

När?
Vi fotografer vill ha det naturliga ljuset, så mitt på dagen! Beroende på årstid så är bästa ljuset vintertid mellan ca kl 10-13, och sommartid ca kl 7-17. Är vi i min studio så har jag självklart bra ljus så vi kan fotografera fler tider än vad årstiden tvingar oss till.

Vad ska jag ta med mig?
Du får gärna ta med ett par olika ombyten med underkläder, högklackade skor, smycken och andra detaljer som kan bli fina på bild. Det är också extra fint om du tar med dig någon detalj som är DU, exempelvis om du spelar fiol så kan du ta med den och så skapar vi vackra bilder med fiolen. Eller om bilderna är en present till din blivande, så kan du ta med någon detalj som ska vara med på bröllopet, hatt, slips, fluga, skjorta, slöja etc. Det blir en fin överraskning!

Jag har dessutom lite rekvisita att låna ut, exempelvis kimono, spetsklänning, tyll, spetsparaply, nattlinne i chiffong etc som vi kan använda om du vill. Vi går igenom dina outfits och önskemål innan och vid fotograferingen.

Fler förberedelser?
I en del av mina paket ingår det att få hår och makeup fixat. Väljer du ett paket där det inte ingår så går det självklart att köpa till som tillval. Du kan också sminka dig själv och fixa håret som du gillar det. En del passar på att boka in boudoirfotografering efter att de varit och provsminkat sig.
Tänk också på att både händer och fötter kommer att synas i bilden, så det är bra om du har snygga naglar. Smörj gärna in hela kroppen så får din hy en vacker lyster, särskilt på vintern då de flesta av oss är riktiga torrisar.

Men jag vet inte om jag känner mig bekväm framför kameran!
Vi har gott om tid på oss så vi tar det steg för steg och tar bara de bilder du känner dig ok med. Mitt mål är ju att du ska känna dig precis så vacker som du är, och jag hjälper dig att få fram det! Jag har såklart massor av idéer och tips om hur du kan röra dig för att det ska bli den bästa vinkeln och de finaste bilderna!

Boudoir på möhippa?
Det är faktiskt en av de bästa presenterna tycker jag till den blivande bruden, att hon får en boudoir-fotografering! Det ni i möhippegänget kan tänka på då är att vara på ett ställe där det är ljust och att fotograferingen måste ske på dagtid. Det är också bra att ni förbereder så bruden har fina underkläder och ev. någon specifik rekvisita med. Och nej, ni i möhippegänget får inte titta på! 🙂 Men ni får självklart komma med förslag och idéer på bilder ni vill ta! Exempelvis ville en möhippa göra en kalender till den blivande maken, så de hade gjort i ordning tolv olika teman med lite olika rekvisita i varje bild. Vi tar såklart lite vanliga bilder också, men det är så roligt med kreativa förslag! 🙂

Hur snabbt kan vi få bilderna?
I vanliga fall tar det mellan 4-6 veckor att få bilderna. Ett album tar till exempel längre tid att tillverka än en ask med bilder. Självklart går det att lösa om det är bråttom, vi ser till att ni får bilderna i tid för bröllopet!

Klicka här för att se fler exempel på hur en boudoir-fotografering kan se ut!

Kontakta mig