fbpx

Vad är en Boudoir fotografering?

 In Boudoir, Bröllopstips

Jag har precis lanserat mitt nya koncept, Boudoir fotografering.

Vad är då skillnaden mellan det gamla och vad är egentligen boudoir fotografering, undrar du?

Såhär, jag har fotograferat boudoir sedan 2012, och att göra en sådan fotografering är en helt fantastisk ego-boost att göra för sig själv. För man gör en sådan fotografering för sig själv, ingen annan. Visst, man kan ge bilderna som present till någon som exempelvis födelsedagspresent eller morgongåva när man gifter sig, men själva fotograferingen, själva upplevelsen, den gör man bara för sin egen skull!

Flicka ligger i säng med svarta spets underkläder vid en boudoirfotografering

Det finns många namn på det, boudoir, secret box, private gift, morgongåve-fotografering etc.

Kort förklarat är det en fotografering där vi tar sensuella, sexiga bilder på dig. Med så mycket eller lite kläder du känner dig bekväm med. Innan jag lanserade mitt nya koncept fick mina kunder ta med sig de kläder de vill fotograferas i och så har vi hyrt ett hotellrum där vi fotograferar.
I mitt nya koncept så har jag börjat använda en hel del rekvisita och köpt in en ny garderob med kimonos, spetsbodys, riktigt högklackade sexiga skor, skira tyger och lite annat smått och gott. Tanken med det är att man ska våga leka lite, våga gå lite utanför sin comfort-zone eller helt enkelt testa de där skyhöga klackarna som man aldrig skulle ha användning för annars!

Jag jobbar mycket med olika koncept, olika idéer och innan fotograferingen så får alla svara på ett frågeformulär som jag sedan använder för att designa just din unika fotografering. Jag har numera en underbar studio där jag fotograferar och kan bygga upp olika miljöer beroende på vilken stil och vilket koncept kunden önskar.

Jag försöker hela tiden utmana mig och utvecklas och hitta nya bilder och nya idéer. Till exempel så har jag länge letat efter en specifik bakgrund, jag hittade aldrig någon som var precis så som jag ville ha den, så till slut tog jag saken i egna händer och målade en bakgrund själv. Den är annorlunda och så gudomligt fin, är så himla kär i den! Och det finns garanterat ingen annan som har en likadan. För det är viktigt för mig, att alla mina kunder får en unik bild och en unik upplevelse hos mig.

Det som är så spännande med att fotografera boudoir är alla fantastiska kvinnor jag möter och det bästa jag vet är att få plocka fram gudinnan som alla har inom sig! Genom hela livet har vi kvinnor blivit matade med vad som är vackert, vi jämför oss själva med modellerna i tidningar och det är svårt att få tyst på den där rösten i huvudet som säger att man inte duger! Istället vill jag ge  alla kvinnor chansen att se sig själva i ett nytt ljus, att se hur vackra de verkligen är! För de som kommer till mig och blir fotograferade är allt ifrån sexbarns-mamman som vill återupptäcka sig själv, möhippe-gänget, bästa kompisarna eller en kvinna som ville fira att hon fyllt sextio! Och varenda en rockade sin fotografering!
Det är en helt fantastisk känsla att få vara delaktig i att lyfta någons självkänsla, att se dem upptäcka sin kvinnlighet, sitt sexiga jag!

Det är precis det som är en boudoir fotografering! Att när mina kunder går ut från min studio så känner de sig vackra, självsäkra, snygga och sexiga. Allt det där som resten av världen redan vet! 

flicka i svarta spets underkläder korsett som duschar vid en boudoir fotografering i stockholm

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig