Vem vann en Boudoirfotografering på bröllopsmässan?

 In Bröllopsplanering, Morgongåva

Först och främst, ett stort TACK till er som kom och hälsade på mig i min monter på bröllopsmässan!

Det var så himla roligt att träffa alla er härliga människor och jag hade kunnat stå och prata hur länge som helst om mitt favoritämne – bröllop! Eller egentligen är det ju helt enkelt ett firande av kärleken! Oavsett om man ska gifta sig för första gången eller om man ska förnya sina löften, eller om man fortfarande söker efter den rätta eller om man hittade den för 30 år sedan, så är det ju det allt handlar om, kärleken! För det är rätt fint ändå, att två människor har hittat varandra och vill tillbringa resten av sina liv tillsammans!

Jag vet att vad man än säger i ämnet så låter allt så klyschigt, men för att kunna älska en annan människa så totalt så måste man först älska sig själv!

Och det är egentligen det som min tävling handlar om, att få en boost och se hur fin man själv är, stärka sitt ego och veta att man är helt underbar och fantastisk – precis som man är!
Jag önskar att jag kunde ge alla som deltog i min tävling en boudoir fotografering, jag är helt övertygad om att alla behöver en sådan! Men ni var lite mer än 200 coola kvinnor som tävlade och jag har tyvärr ingen möjlighet att ge er alla en fotografering!

Så därför får ni som inte vann, möjlighet att fotografera er till ett grymt bra pris, en specialare bara för er!!!
Under två dagar under våren, söndagen den 19 mars och söndagen den 23 april har jag Boudoir mini-sessions i min studio på Högbergsgatan 30.
Fotograferingen tar ca 30 minuter, du sminkar dig och gör dig så fin du vill, tar med egna snygga underkläder och så tar vi fina bilder! Jag har en del rekvisita i min studio som vi kan använda och efter fotograferingen får du ett lösenordsskyddat online galleri med alla de bästa bilderna och en A4 förstoring för 690 kr.
Vill du boka en Boudoir mini-session maila mig på jenny@drakenlind.com Skriv vilken av dagarna du vill boka och uppge kod EGOBOOST2017!

Jag har också lite större paket med album och förstoringar för dig som verkligen känner att du är värd att investera i! För som någon sa på mässan, man är ju aldrig lika snygg som precis runt sitt bröllop! Det är också en rolig grej att göra på sin möhippa, då ingår bubbel och något att mumsa på för hela sällskapet! Vill du veta mer om de lyxigare paketen med boudoirfotografering så klicka här!

Och vinnaren är…

Från början hade jag tänkt att dra en vinnare från lördagen och en från söndagen, men eftersom det var så många som ville vinna så dubblerar jag vinsterna, så jag har dragit FYRA vinnare!

Alla fyra vinnarna får en liten goodiebag, en Boudoir mini-session med 30 min fotografering, ett lösenordsskyddat online galleri och en A4 förstoring och fotograferingen sker 19 mars eller 23 april i min studio på Högbergsgatan 30, Stockholm.
Och de lyckliga vinnarna är;
Angelinn Andersson, My Bergman Carling, Belinda Bernfort och Lena Scheutz!

Hör av er till mig så bokar vi in er fotografering!

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig