fbpx

Yay! Grattis! Vad roligt att ni ska gifta er!

Det är egentligen helt fantastiskt när man tänker efter, två människor som väljer att säga JA till varandra och dela resten av livet med varandra! Och visserligen har ni säkert redan tjuvstartat, men det är nu det blir på riktigt liksom!

En bröllopsdag är något så stort och sagolikt att uppleva och det är svårt att beskriva den känslan för någon, så jag säger bara wow, vilken dag ni har att se fram emot! Alla vänner som kommer att vara där, familjen och andra favoritmänniskor som är där och delar en av era största dagar i livet med er!
Och det är rätt fantastiskt det också, eller hur!

En sådan här fest som man bara har en gång i livet vill man ju att det ska vara så perfekt som möjligt! Det kan betyda för ett par att festen ska vara på Grand Hotell och för ett annat en intim vigsel hemma i äppelträdgården. Oavsett vilken typ av bröllop ni vill ha så kommer det att bli helt perfekt eftersom det är ER dag! Ingen annan bestämmer, det finns inga “måsten”, utan ni kan faktiskt skapa er alldeles egna bröllopsdag precis hur ni vill!

Att boka mig som er bröllopsfotograf…

…är lätt som en plätt. Börja med att fylla i kontaktformuläret här bredvid. Sedan träffas vi på en fikadejt och pratar om era önskemål och förhoppningar kring er bröllopsdag, och vi känner av om vi klickar med varandra. För den biten är superviktigt! Eftersom jag ska ju följa med er under en hel dag och dela några av era mest intima ögonblick, då är det viktigt att det är någon ni känner er bekväma med och litar på till 100%!

Vi skriver också ett kontrakt och när bokningsavgiften på 25% av totala summan är betald, då är jag bokad som er bröllopsfotograf!

Vi har naturligtvis kontinuerlig kontakt fram till bröllopsdagen och har ni några som helst frågor eller funderingar är det bara att ringa eller maila! Jag har många kontakter så behöver ni hjälp med t.ex. blommor eller någon som fixar hår och smink, så har jag några tips i bakfickan!

Hör av er så börjar vi med att ses på en finfika!

 

Namnteckning

Hör av er så tar vi en fika och pratar mer!

Några av de historier jag fått berätta:

40 Date night tips

Ett av de bästa tipsen jag fick när jag själv gifte mig är att göra allt jag kan (eller VI ska göra allt vi kan), för att hålla äktenskapet vid liv. Det behöver underhållas som vilken bil eller [...]

Bröllopsfotograf | Marstrand

Vissa platser är bara så vackra att de tar andan ur en! Hela ön Marstrand är en sådan plats. Det är liksom semesterkänsla året om! Och Societetshuset i Marstrand har de mest ah-maaazing [...]

Kontakta mig