BRÖLLOP

Det är ER dag!

Så planera för hur NI vill minnas

en av de största dagarna i livet!

vad drömmer ni om?

Att planera sitt bröllop är alldeles underbart, fantastiskt och ibland utmattande af!

Man investerar inte bara pengar, utan också tid och energi, och naturligtvis är det värt det. Det är en dag i ens liv som jag verkligen rekommenderar att gå "all in".

Och för att det ska bli precis en sådan där dag som man drömmer om och längtar efter, så är mitt bästa tips att omge er med leverantörer som förenklar och underlättar allt för er. Både i planeringen och på själva bröllopsdagen, oavsett om ni vill ha ett litet intimt bröllop eller ett storslaget med många gäster.

Min roll som bröllopsfotograf är inte bara att ta fina bilder på er, utan jag ser det som att jag dokumenterar er dag. Jag hänger med er i allt som händer, utan att märkas för mycket, men är självklart där och styr upp när det behövs. Och när ni tittar på bilderna är mitt mål att ni minns precis allt som hände, och hur ni kände, den där underbara dagen!

Jag har flera olika paket med bröllopsfotografering, så kika på vilket paket som skulle passa er bäst och hur ni vill minnas er bröllopsdag när klänningen hänger i garderoben och tårtan är uppäten.

The day of your dreams

Processen att boka en bröllopsfotograf

03

01

02

njut av bilderna

Boka bröllopsfotograf

era drömmars bröllopsdag

När ni har landat efter er bröllopsdag så tar det ca 8-12 veckor innan bilderna blir klara. De levereras online, och har ni valt ett paket där album ingår, så väljer ni ut vilka bilder ni vill ha i ert album som ni kan designa helt efter egna önskemål.

Fler produkter som tavlor, extra album etc. kan ni beställa i efterhand.

Vi ses på ett planeringsmöte, antingen irl eller online. När ni bokar skriver vi ett avtal och ni betalar 25% i bokningsavgift.

Jag hjälper er mer än gärna med körschema, så dagen inte blir för stressig och vi ändå får alla bilderna vi vill ha.

Om ni behöver rekommendationer så hjälper jag er gärna med florister, makeupartister, tårta, dj etc.

Yay, D-day!

Vi har i förväg skapat de bästa förutsättningarna för att bröllopsdagen ska bli sådär magisk! Under hela dagen följer jag er och dokumenterar det som händer.

Under porträtten ger jag er mer handgripliga tips för att vi ska få så fina och levande bilder som möjligt.

INVESTERING

heldag all inclusive

The Starly

Dreamwedding

53 900 kr

* Heldag, från förberedelserna till en stund in på festen, utan tidsbegränsning

* Alla de bästa bilderna (ca 700 - 900 st) från bröllopsdagen, högupplösta i både färg och svartvitt. Bilderna levereras i ett online galleri.

* Ett exklusivt coffeetable album, 25*25 cm, klädd i linne/sammet där ni själva kan designa ert album efter era egna önskemål

* En handgjord elegant box i trä eller klädd i linne/sammet att förvara albumet i

* Två kopior av albumet i strl 20*20 cm att ge till exempelvis era föräldrar

heldag

My Fairytale

Wedding

36 900 kr

* Heldag, upp till 12 h.

Vi hinner med alla fina ögonblick, allt från de nervösa förberedelserna, first look, vigseln, kramkalaset, middagen med alla tal att gråta och skratta till, tårtan, första dansen och en liten stund in på partyt.

* Alla de bästa bilderna (ca 500-700 st) från bröllopsdagen, högupplösta i både färg och svartvitt. Bilderna levereras i ett galleri online som ni gärna kan dela med familj och vänner.

True Love

Is A Big Deal

Åtta timmar

25 900 kr

* Åtta timmars fotografering.

Vi hinner med de allra viktigaste ögonblicken från förberedelserna, first look, vigsel, kramkalaset och fram till en bit in på middagen.

* Alla de bästa bilderna (ca 300 - 500 st), högupplösta i både färg och svartvitt. Bilderna levereras online i ett galleri som ni gärna kan dela med familj och vänner.

boka här

fem timmar

Madly

In Love

19 900 kr

* Fem timmars fotografering.

Vi hinner med fina ögonblick som first look, vigsel, kramkalaset och de första talen på middagen

* Alla de bästa bilderna (ca 150 - 300 st), högupplösta i både färg och svartvitt. Bilderna levereras online i ett galleri som ni gärna kan dela med familj och vänner.

STADSHUS

BRÖLLOP

4900-12000 kr

Ska ni gifta er i stadshuset?

Jag har olika paket från 1 h och uppåt.

Även det lilla bröllopet med enbart er och ett par vittnen är värt att dokumentera och få fina bilder från. Beroende på hur många ni är, så hinner vi såklart med att fotografera vigseln, men även att ta porträtt på er, både inomhus i de pampiga lokalerna och utomhus i den vackra trädgården. Och har ni familj och vänner med er så passar vi också på att ta fina gruppbilder på hela gänget.

Hör av er med era önskemål så ser vi vilket paket som passar er allra bäst!

Make the first move

Gillar ni det ni ser? Hör av er så tar vi en fika, digitalt eller irl, och pratar mer om alla spännande detaljer!