fbpx

Photo by Aline Lagne

Photo by Isabelle Hesselberg

Photo by Isabelle Hesselberg

Att vara fotograf…

…är så mycket mer än bara ett yrke, det är en livsstil.

Det är att se bilder precis överallt, att verkligen se de där ögonblicken man vill spara. Det är att inspireras av film, musik, god mat, vänner och familj. Att vara ödmjuk och nyfiken inför varje fotografering för att kunna hitta själva historien i fotografierna jag strax kommer att ta. Det är inte att bara ta en bild, utan det är att fånga själva känslan i vad som händer just där och just då. Ljuset, doften, ljudet i bakgrunden, smaken, färgerna, känslan!
Det är att ge en bit av sig själv och sin vision och tillsammans skapar vi något helt unikt och personligt!

Det är att möta fantastiska människor och se spännande platser runt hela världen, att leka med barnsliga familjer och se en förälders blick på sitt lyckliga barn, eller en brudgum som kärleksfullt smeker bort en hårslinga bakom örat på sin nervösa brud. Att fånga personligheten bakom ett varumärke, att plocka fram den bästa versionen av någon och att boosta någons självförtroende. Det är att vara larvigt lättrörd och att både skratta och gråta tillsammans med er.

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Det är också att bli galet lycklig när man lyckats få till det där lilla extra som gör en riktigt bra bild helt fantastiskt! Då gör jag en liten happy-dance och flinar fånigt i minst en liten vecka!

Och firar med bubbel!

Jag är fotograf, och jag älskar mitt jobb!

Hör av er så tar vi en kaffe och pratar om vilka bilder vi kan skapa till just er!

Jenny

Jenny Drakenlind

Fotograf Jenny Drakenlind

Kontakta mig