Luxury Second Hand

Handla hållbart mode, accessoarer och inredning med gott samvete!

Passa på att fynda snygga vår- och sommarkläder med gott samvete i vår tillfälliga Pop-up butik. Vi har allt från helt nya kläder med lapparna kvar, till begagnade kläder av bra kvalité och storlekar från S-XXL.

Några av de märken vi har inne i butiken nu, är bland annat Filippa K, Rodebjer, COS, House of Lola, Other Stories, Malina, Louboutin, Gant, Odd Molly, Carolina Swedberg, Ganni, Arket, ATP, NA-KD, Ilse Jakobsen, Dagmar, Hope, Acne, Syster P plus en hel del mycket fint från de större kedjorna.

ÖPPETTIDER;

Torsdag 2 maj: 11 - runt 15

Fredag 3 maj: 11 - någonstans vid 15, 16 eller 17 tiden. Kanske senare.

Lördag 4 maj: 11-13 ungefär

Måndag 6 maj: 11 - 17-tiden 10% RABATT PÅ ALLT

Tisdag 7 maj: 11 - 17-tiden 20% RABATT PÅ ALLT

Onsdag 8 maj: 11 - 17-tiden 30% RABATT PÅ ALLT

Torsdag 9 maj: 11 - 18-tiden SISTA DAGEN, 40 % PÅ ALLT

ADDRESS; Högbergsgatan 30, Stockholm

Life isn't perfect, but your outfit can be!

VARFÖR?

Vi älskar second hand och i våra jobb som fotografer, stylister och annat så samlar vi på oss en hel del kläder, accessoarer, skor och inredning. Det är helt omöjligt att spara på allt, så vi säljer nu massor av fint som vi hoppas ska glädja andra.

Ofta är produkterna enbart använda vid en fotografering, andra saker eller plagg kan ha varit älskade men funkar inte längre pga att kropp och smak förändras med åren. Och en hel del är helt nytt som vi hade planer för men som vi aldrig satte i verket.

Det kan vara allt från "vanliga" kläder, glittriga skor, stora tyll-robes, tyll-kjolar, toppar, blusar, fuskpälsar, kroppssmycken, noga kurerade vintage underkläder (ni vet som de har på tjejkvällen i Grease), festblåsor, kimonos, plastblommor, Kosta Boda glas och... Ja, en hel del fina grejer helt enkelt!

Så kom förbi och inspireras och förhoppningsvis fynda något som du inte visste att du saknade!

Välkommen!

KONTAKT;

ÖPPETTIDER; Lördagar 11-15

ADRESS; Högbergsgatan 30, Stockholm

TELEFON; 070-720 8939

Life is too short to wear boring clothes

Lyxloppis Stockholm