Morgongåva – Boudoirfotograf Stockholm

januari 20, 2024

Det är ju win-win!

Att göra en boudoirfotografering för både sin egen skull och för att ge bilderna till någon man tycker extra mycket om!

Och om jag ska vara ärlig så låter jag dig gissa vem som kommer att kolla mest på bilderna sen efteråt…

Många gör en boudoirfotografering som morgongåva till sin blivande, men de flesta som kommer till mig gör det mest för sin egen skull. Men eftersom många av oss har så otroligt svårt (inkl mig själv) att rättfärdiga en sådan lyxig investering i sig själv, så är det enklare att passa på när ens partner (eller en själv) fyller jämnt.

Jag har alla sorters kvinnor som kommer till mig. Men det som är gemensamt för alla, är att vi alla bejakar dem vi är. Innerst inne i själ och hjärta liksom. Så om det är för att man vill ha fina bilder att ge sin partner när man ska gifta sig, eller för att ens partner fyller 50 år och man vill ge en oförglömlig present, det spelar ingen roll. För i min studio så kan du vara dig själv, precis den du är och visa upp den där inre gudinnan för enbart dig själv, din partner eller hela världen.

Så hör av dig och boka din boudoirfotografering nu! För livet levs precis här och nu. (ja, jag vet, lite klyschigt men jävlar var sant det ändå är…)

.

SHARE THIS STORY