Skapa konst av dina bilder!

Många av oss gör en boudoir fotografering för vår egen skull. Inte för någon annan. Men sen när man har fått de där galet fina bilderna, vad gör man med dem då?

De flesta väljer två saker, det ena är ett fint album som man kan ha framme eller gömma undan och ta fram och titta på när man vill.

Det andra är stora tavlor. För ärligt talat så är det svinsnyggt att sätta upp en riktigt stor tavla på sig själv på väggen.

Många känner dock att det kanske inte riktigt funkar eftersom man har familj, nyfikna kids som undrar varför mamma står där i bara underkläderna, eller svärmor som inte har ett dugg att göra med det här.

I've got you girl! Jag har flera olika grymt fina idéer till alternativ!

Man kan till exempel välja en bild i svartvitt. Det ger alltid en klassisk look och en tidlös Hollywood Glam känsla. (Och vi älskar Hollywood Glam!!)

Man kan också välja en bild som inte avslöjar så mycket, eller en bild där ens ansikte inte syns så bilden blir lite mer anonym.

Men man kan också skapa sin egen konst!

Så när du tittar på bilden så vet du att det är du, och om någon annan vet att det är du så kan det synas att det är du, men alla andra kommer bara tro att det är en jävligt snygg bild ni har valt att sätta upp på väggen.

Som ett konstverk!

Original

Svartvit bild

Det finns såklart många olika sätt att skapa ett eget konstverk på. Allt ifrån pop-art känsla, mosaik, tecknat, gamla polaroidfoton och mycket mer. Här är några exempel på hur fint det kan bli. Vem vill inte ha en sådan läcker tavla på väggen?

Skapa konst till ditt hem!

februari 22, 2022
SHARE THIS STORY